02 / 05 / 2024

Fikirtepe daire fiyatları

Fikirtepe daire fiyatları

Binalara son zamanlarda Suriyeli mültecilerin yerleşmesiyle gündeme gelen Fikirtepe’de acemi müteahhitlerin sorun yaratmasından korkuluyor. Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya Fikirtepe'de kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Fikirtepe'de 1 metrekareye 1 daire!

Fikirtepe’de çıkmaza giren kentsel dönüşüm sürecinin hızlandırılması için yapılan zirvede inşaat firmaları, 1 metrekarelik arsaya sahip olanların bile daire talep ettiğini belirterek destek talep etti.

Transform Fikirtepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilecek. Transform Fikirtepe Evleri fiyatları 610 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Transform Fikirtepe ev fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe ev fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Transform Fikirtepe projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari birimlere yer veriliyor...

Transform Fikirtepe ev fiyatları!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Transform Fikirtepe ev fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Alya Life Residence daire fiyatları!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelen Alya Life Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Fikirtepe Alya Life Residence daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Uplife Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi 650 daire ve 25 mağazadan meydana geliyor. Uplife Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları 525 bin TL’den başlıyor.

Fikirtepe Fortis Sinanlı daire fiyatları!

Fikirtepe Fortis Sinanlı daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Fortis Sinanlı Evleri'nde sıfır faizle 36 ay taksit imkanı sunuluyor...

Elite Concept Fikirtepe liste fiyatları!

Elite Concept Fikirtepe liste fiyatları 1+1 dairelerde 543 bin TL'den başlıyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen projede teslimlerin 2019 yılında gerçekleşmesi planlanıyor...

Fikirtepe Mina Towers daire fiyatları!

Fikirtepe Mina Towers daire fiyatları 520 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mina Towers projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde konumlandırılan Uplife Kadıköy projesi 650 adet konut ve 25 dükkandan meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Fikirtepe daire fiyatları Haberi

Fikirtepe daire fiyatları

İstanbul’da kentsel dönüşümün pilot bölgesi olan Fikirtepe’de şimdi de acemi müteahhit korkusu yaşanıyor. Dönüşümün yıllardır başlayamadığı, son olarak da terkedilen binalara Suriyeli mültecilerin yerleşmesiyle gündeme gelen Fikirtepe’de acemi müteahhitlerin sorun yaratmasından korkuluyor.


Fikirtepe’de proje gerçekleştirmeye hazırlanan Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, inşaat tecrübesi ve finansal yeterliliği olmayan müteahhitlerin hak sahipleriyle anlaşma yaptığına dikkati çekerek, “İşi bilmeyen şirketlerin rekabetle mücadele için finansal yarışa girmesi bölgede sorun yaratabilir. Kentsel dönüşüm maliyeti diğer inşaat işlerinde farklı. Burada metrekaresini  6 bin TL’den ucuza satarım diyen kaybeder. Hatalı fiyatlandırma bölgedeki dengeleri bozabilir. Bu nedenle iyi fizibilite yapılmalı” dedi.


Fikirtepe’de iki proje hazırlığında olduklarını söyleyen Dumankaya, “Biz Fikirtepe’deki uzun süren sürecin içinde yoktuk. Birleşik İnşaat ve Derviş İnşaat’ın proje alanlarını devralarak sürece dahil olduk. Bu...