05 / 05 / 2024

Fikirtepe geniş aile projeleri

Fikirtepe geniş aile projeleri

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin yoğunlaştığı Fikirtepe'de geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle proje üretilmeye devam ediliyor. İşte 4+1 dairelerin yer aldığı 6 konut projesi...

Yeni Aile Bakanı müjdeyi verdi, 'Aile Destek' ödemesi değil ama en az 1.375 TL verilecek!

Aile Bakanlığı, dar gelirli ailelere yönelik destekleri genişletmeye devam ediyor. Ev hanımlarına yönelik yapılan destek ödemeleriyle çalışmayan dul ve yetim kadınlara düzenli bir destek sağlanacak.

Geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşıyor!

TÜİK 2022 yılı İstatistik ile Aile verilerini bugün ortaya koydu. Bu oranlara göre, geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşamaya çalışıyor. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan ev hanımları için mükemmel karar! Kocalar da tıklasın kadınlar da… Ucunda para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çeşitli alanlarda adımlar atılmaya devam ediyor. Bakanlıkn ev kadınlarına olan destekleri de geniş bir yelpazede sunmaya başlayacak. Kadınlara ödenen paralara yılbaşından sonra düzenleme yapılması bekleniyor.

Aile destek paketi ödemelerindeki son dakika müjdesine hemen göz atın! Hesaplara 1250 TL yatıyor! Almayı sakın unutmayın

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Aile Destek Programı kapsamının genişlemesiyle gözler son dakika açıklamalarına çevrilirken bir taraftan da Aile Destek Paketi ödeme tarihleri araştırılıyor. İşte Aile destek paketi ödemeleri ile ilgili detaylar...

Aile destek paketine bir yenisi daha eklendi! Kimler yararlanıyor hemen tıklayın görün! Promosyon gibi ballı fırsat

Aile destek paketine vatandaşların ilgisi arttı. Aile destek paketinin kapsamı biraz daha genişletildi. İşte konuyla ilgili detaylar...

Başvurana 5 bin 400 ila 7 bin 200 lira arasında ödenecek! Aile desteğinin kapsamı genişletildi..

İhtiyaç sahibi aileler adına geliştirilen Aile Destek Programı'nın kapsamı daha da genişledi. Aile ve Destek Programı’nın kapsamı genişletildiği üzere, Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi aileler adına hayata geçirilen Aile Destek Programı'na çalışan ve emeklilerin de başvuru yapabileceğini açıkladı.

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Fikirtepe'de geniş aileler için 6 konut projesi!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin yoğunlaştığı Fikirtepe'de geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle proje üretilmeye devam ediliyor. İşte 4+1 dairelerin yer aldığı 6 konut projesi...

Markalı konut projelerinde stüdyo dairelere talep arttı!

Geniş aile yapısının ihtiyaçlarına göre gözde olan büyük ev tipi boşanmaların etkisi ile gözden düşerken küçük konut talebi artışa geçti. Özellikle marka projelerdeki stüdyo daireler oldukça ilgi görüyor.

1980 yılında Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş!

1980 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş. Tesislere 14 beton oda inşa edilmiş ve 70 çadırlık bir bölüm eklenmiş. Tesislerde 300 aile çadır kurarak tatil yapabilecekmiş.

Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Klasik ‘deniz, kum, güneş’ tatil anlayışından sıyrılıp ailenin tüm fertlerine seslenen yaklaşımın öncüsü Sah Inn Paradise Tatil Köyü’nün açtığı yol hızla genişliyor.Aile tatilinin adresi: Şah İnn Paradise!

Vural Kavuncu: Emet'te Aile Sağlığı Merkezi'nin yapımı ihale aşamasına geldi!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Emet ilçesinde hizmet vermekte olan aile hekimlerinin daha rahat ve geniş bir ortamda hizmet sunabilmeleri için yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezinin yapımında ihale aşamasına gelindiğini açıkladı...

Antepia Gaziantep'in yıldızı oldu!

Üç etabın satışlarının yüzde 90 oranında tamamlandığı Antepia' da çekirdek aileler için tasarlanan 2+1 konutlardan Gaziantep'in geleneksel geniş aile yaşamına cevap verebilecek 9+2'lik farklı büyüklüklerde konut seçenekleri bulunuyor.

Fikirtepe geniş aile projeleri Haberi

Fikirtepe geniş aile projeleri

1-) Elite Concept


Elite Concept projesi Şua İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.  İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor. 

785 konut ve 26 ticari birimden meydana gelen projeki dairelerin büyüklüğü 65 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 4 oda 1 salon konutların tümü satıldı.    

Elite Concept projesinde fiyatlar 565 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 300  bin TL'ye kadar çıkıyor. 60 ay sıfır faizle ödemelerin yapıldığı projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 

Tel: 444 9 782  

Web: http://eliteconcept.com.tr/

2-) Optimist Residence 


Optimist Residence projesi Mist İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 1+0'dan 4+1' kadar konut seçeneklerine yer verilen projede teslimler 2019'da yapılacak. 

Toplam 550 adet daireden meydana gelen Optimist Residence projesinde...