03 / 05 / 2024

fikirtepede tek kalan ev yıkıldımı

fikirtepede tek kalan ev yıkıldımı

Fikirtepe'deki 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan ev, 3 yılın sonunda yıkıldı. Hak sahibi Alaaddin Demirel, yüzde 50 oranıyla anlaşma yapmıştı. Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan "tek ev" yıkıldı.

Harabeye dönüşen mahallede tek başına yaşam! 

Gaziantep’te bir çift, bir kısmı su altında kalan diğer kısmı ise yıkılarak harabeye dönüşen Kaşyolu Mahallesi'nde tek başlarına yaşıyor.

Varyap Meridian Business 15. kat 14.7 milyon TL'ye satılıyor!

Varyap Meridian Business ofis bloğunda tek kalan 930 metrekare büyüklüğündeki 15. kat, 14 milyon 750 bin TL + KDV fiyatla satışa çıkarıldı. Ofisler hemen teslim ediliyor...

Miras kalan evin tapusu nasıl alınır?

Miras kalan taşınmaz malların intikal işlemleri tüm mirasçılar ile birlikte yapılabileceği gibi, tek bir mirasçı tarafından da yapılabiliyor. Peki, miras kalan evin tapusu nasıl alınır? İşte tapu işlemleri..

Miras kalan arazinin paylaşımı nasıl yapılır?

Toprak Koruma Kanunu ve yönetmelikleri gereğince taşınmaz malikinin aynı ilçe sınırları içinde tarımsal nitelikli tek arazisi olması durumunda bu taşınmazın devri yapılabilir. Peki, yeni yasa ile miras kalan arazinin paylaşımı nasıl yapılır?

Tek çocuğun miras hakkı nedir?

Yasal mirasçılar arasında kan hısımları; yani altsoyu, anne ve babası, büyük anne ve büyü babası, evlilik dışı hısımları; Sağ kalan eşi; Evlatlığı ve Devlet yer alıyor. Peki, tek çocuğun miras hakkı nedir?

Fikirtepe'den sonra Yenimahalle inatçısı!

Başkentte, Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, çevresinin şantiyeye dönmesine rağmen, sahibinin pazarlığı sıkı tutması nedeniyle yıkılamıyor.Görüntü İstanbul Fikirtepe'nin ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor...

Fikirtepe'den sonra bir inatçı da Yenimahalle'den!

Ankara Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, sahibinin talepleri nedeniyle yıkılamıyor. Şantiyenin ortasında yalnız kalan ev ise İstanbul Fikirtepe'deki alan ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor

Fikirtepe'den sonra Yenimahalle inatçısı!

Başkentte, Yenimahalle'deki kentsel dönüşüm bölgesinde bir gecekondu, çevresinin şantiyeye dönmesine rağmen, sahibinin pazarlığı sıkı tutması nedeniyle yıkılamıyor. Görüntü İstanbul Fikirtepe'nin ortasında tek kalan gecekonduyu anımsatıyor...

Fikirtepe'de kentsel dönüşümün sembol binası yıkıldı!

Kadıköy Fikirtepe'de, sahibi anlaşmaya yanaşmadığı için dokunulamayan ve 30 dönümlük arsa ortasında tek kalan görüntüsüyle kamuoyunda ilgi uyandıran "yalnız ev" için yapılan ikna çalışmaları başarı oldu.

Fikirtepe'de tek ev yıkıldı!

Fikirtepe'de anlaşmaya yanaşmadığı için konut inşaatı projesinin yaklaşık 3 yıl süreyle durmasına neden olan 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan "tek ev", 3 yılın sonunda yıkıldı.

Fikirtepe'deki tek ev yıkıldı!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kentsel dönüşüm çalışmalarının yürütüldüğü bölge olan Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan Alaaddin Demirel'e ait "tek ev", 3 yılın sonunda yıkıldı.

Fikirtepe'de acil kamulaştırmaya karşı dava açılacak!

Fikirtepe' de kentsel dönüşümde " acele kamulaştırma " kararıyla yıkılması gündemde olan 31 dönümlük arazinin ortasında tek kalan evin akıbeti belirsizliğini koruyor. Fikirtepe sakinleri kamulaştırmaya karşı dava açacak...

İzmir Yeşildere heyelan bölgesinde 152 bina yıkıldı!

Yeşildere’deki yıkım çalışmalarında sona gelerek bölgede yer alan 153 yapının 152’sinin yıkımını tamamlandı. Geriye tek kalan yapının hukuki sürecinin tamamlanmasının ardından bölgedeki yıkımlar bitecek ve bölge “adı gibi” yeşillendirilmiş olacak.

fikirtepede tek kalan ev yıkıldımı Haberi

fikirtepede tek kalan ev yıkıldımı

Fikirtepe'deki 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan ev, 3 yılın sonunda yıkıldı. Hak sahibi Alaaddin Demirel, yüzde 50 oranıyla anlaşma yapmıştı. 



İstanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüm çalışmalarının yürütüldüğü Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan "tek ev". 3 yılın sonunda yıkıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bir araya getirdiği şirket yetkilileri ve hak sahibi Alaaddin Demirci anlaşmaya varmış. Demirel ile aynı ada üzerindeki 573 hak sahibi ile aynı şartlarda yüzde 50 hak oranı ile anlaşj ma yapıldığı bildirilmişti. Fikirtepe'de anlaşmaya yanaşmadığı için konut inşaatı projesinin yaklaşık 3 yıl süreyle durmasına neden olan evin yıkımı gerçekleştirildi. Alman ortakla sürdürülen projeyi yürüten VARTAŞ Genel Müdürü Hasan Can Yavuz, yıkım esnasında yaptığı konuşmada. 

2011 Mart ayında Fikirtepe'de başlattıkları proje için 12 bin hak sahibiyle...