28 / 04 / 2024

Fikirtepeye yapılacak olan projeleri

Fikirtepeye yapılacak olan projeleri

Fikirtepe'de çalışmalar hız kesmiyorç Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Fikirtepe’de yüzde 100 anlaşma sağlanamayan proje adalarında hazine adına kamulaştırma yoluna gidiyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yeni çözümler getiriliyor.

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Emekliye sevindirici haber geldi! Maaşlara ara zam yapılacak! Zam ise 2115 TL olacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre, emeklilere ara zam müjdesi geldi. Seçim sonrası yapılacak olan ara zam ile birlikte emekli maaşlarına 2115 TL zam yapılacak. Ayrıca, emeklilere 3600 ek gösterge zammı da verilecek.

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emekliler müjde! Bakan Bilgin açıkladı! O tarihte kademeli zam yapılacak!

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emeklilerin gözü temmuz ayında yapılacak olan zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni düzenleme yapıldığını ve emeklilere o tarihte kademeli zam yapılacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi kura çekimi ne zaman yapılacak? Güvenlik, temizlik görevlisi, marangoz...

Sağlık Bakanlığınca İŞKUR üzerinden yapılan 11.317 sürekli işçi alımı başvurularından sonra gözler kura çekiliş tarihine çevrildi. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi takvimi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

Halkbank kartı olanların dikkatine! 100 TL ödeme yapılacak

Elinde Halk Bankası para kartı bulunanlar için sevindirici bir haber var. Kamu Bankası yapmış olduğu açıklama ile Kurban Bayramı'na özel olarak kampanya başlattığını duyurmuş bulunmakta. 17 Temmuz'a kadar yapılacak olan alışverişlerde 100 TL'ye Varan parafpara verilecek.

Memur maaşlarına zam ne zaman yapılacak? Memur zammı ne kadar olacak?

Memur maaşlarına yapılacak olan zam gündemden düşmüyor. Temmuz ayına az bir zaman kala gözler memur maaşlarına yapılacak olan zamma çevrildi. İşte detaylar!

Asgari ücrete ikinci zam ne zaman yapılacak?

Asgari ücrete ikinci zam konusu gündemi meşgul eden konular arasında yer alıyor. Milyonlarca çalışan asgari ücrete yapılacak olan ikinci zammın ne zaman kesinlik kazanacağını araştırıyor. İşte asgari ücrete dair detaylar!

Çiftçi vergi iadesi ödemeleri ne zaman yapılacak?

Son başvuru tarihinin üzerinden yaklaşık 2 ay geçen çiftçilere yapılacak olan vergi iadeleri merakla bekleniyor. Peki Çiftçi vergi iadesi ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Fikirtepeye yapılacak olan projeleri Haberi

Fikirtepeye yapılacak olan projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla hızlanan Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yeni çözümler getiriliyor.

Proje adalarında 2/3 çoğunluğu sağlamış olan firmalar tarafından anlaşmaya katılmayan malikler için Bakanlık tarafından gereğinin yapılması için İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlendirildi. İl Müdürlüğü, bu kapsamda yüzde 90 ve üzeri anlaşma sağlanmış proje adaları başta olmak üzere söz konusu başvurular değerlendirilerek anlaşmaya katılmayan maliklere karara katılmaması halinde acele kamulaştırma yoluna gidileceğine dair yazılı bildirimler yapıyor.

Taraflar arasında uzlaşmanın sağlanması adına kendisine tebligat yapılan malikler ve ilgili firmalar İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde bir araya getirilerek tarafların anlaşmama noktasındaki sorunlarını dile getirmek üzere toplantılar düzenleniyor.

Toplantılar sonrasında yapılan yeni anlaşmalara ilişkin sözleşmeler ve tapu kayıtları ile anlaşmaya hala katılmayan maliklerin güncel listesi acele kamulaştırma sürecinin başlatılması için İl...