29 / 04 / 2024

Fikret Kuşkan boşandı mı

Fikret Kuşkan boşandı mı

Eski eşten Fikret Kuşkan'a bir dava dahaEski eşi Fikret Kuşkan’a nafakasının artırılması ve çocuğuyla görüşme günlerinin sınırlandırılması talebiyle iki ayrı dava açan Bahar Kerimoğlu, yine mahkeme yolunda. Kerimoğlu, Kuşkan’ın tüm mal varlığına tedbir konulmasını istiyor.

TÜİK açıkladı: 5 bin 126 çift, 1 sene dolmadan boşandı!

TÜİK tarafından Türkiye'de 5 bin 126 çiftin 1 sene dolmadan boşandığı, en yaygın boşanma sebebinin de şiddetli geçimsizlik olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Fikret İnan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık mektup!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup yazdı. İşte Fikret İnan'ın yazdığı o mektup...

Yetim aylığında son dakika! Bunu ispatlayan yetim aylığı alabilecek! Hemen bakın! 

Boşandığı eşiyle yaşamadığını kanıtlayan kadın yetim aylığı almaya devam edebilecek. İşte konu ile ilgili o son dakika gelişmeleri...

2022'de 574 bin 358 çift evlendi, 180 bin 954 çift boşandı! Türkiye'de evlenmeler de boşanmalar da arttı!

Türkiye'de geçtiğimiz sene evlenen çiftlerin sayısı 574 bin 358'e, boşanan çiftlerin sayısı da 180 bin 954'e ulaştı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

Vatandaşı kahreden haber! Zam geliyor

ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, kısa süre içerisinde sebze ve meyve fiyatlarına zam yapılacağını söyledi.

Bursalı müteahhitler konut finansman paketinden memnun!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı konut destek paketinden memnun olduklarını dile getirdi.

Boşanmayı düşünenler dikkat! Ödenen para faiziyle geri alınacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), hileli boşanan çiftleri takibe aldı. Boşandığı eşiyle yaşamaya devam ettiği tespit edilen kişilere ağır yaptırımlar uygulanarak maaşı kesilecek, ödenen para faiziyle birlikte geri alınacaktır.

Boşandıktan sonra aile konutu şerhi konulabilir mi?

Aile konutu şerhi vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Eşinden ayrılanlar veya ayrılık arifesinde olanlar "Boşandıktan sonra aile konutu şerhi koydurabilir miyim?" sorusunun yanıtını araştırıyor...

İnşaat sektöründen fiyatlarda indirim çağrısı!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat malzemelerinde indirim yapılması çağrısında bulundu. Andıç, inşaat sektörünün, 250’e yakın alt sektörün lokomotifi olduğuna vurgu yaptı.

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Fikret Kuşkan boşandı mı Haberi

Fikret Kuşkan boşandı mı

FİKRET Kuşkan ile 7 yıl önce boşandığı eski eşi Bahar Kerimoğlu arasında sular durulmuyor. Kerimoğlu, Kuşkan’ın Arsevi Özkara ile ikinci evliliğini yapmasından sonra mahkemeye başvurmuş, aylık 8 bin lira olan iştirak nafakasının 25 bin liraya yükseltilmesini talep etmişti.


Ünlü oyuncunun aylık kazancının 50 bin lira olduğunu ve Zekeriyaköy’de 2 milyon 200 bin liraya lüks bir ev aldığını öne süren Kerimoğlu’nun bu iddiası çok ses getirmişti. Çok geçmeden oğulları Kuzgun’u görüş günlerinin sınırlandırılması talebiyle ikinci davayı açan Bahar Kerimoğlu, bir yıl geçmeden üçüncü dava için avukatına vekâlet verdi. Bahar Kerimoğlu, bu kez de “mallarını eksilttiği”, mal kaçırma girişiminde olduğu iddiasıyla eski eşinin bütün mal varlığı ve gelirine tedbir konulmasını...