08 / 07 / 2024

fikret pamuk Çatı Nedir Ne Değildir kitabı

fikret pamuk Çatı Nedir Ne Değildir kitabı

Yaklaşık bir yılda hazırlığını yapıp bastırdığı ‘Çatı Nedir Ne Değildir?’ kitabı bin adet, ikinci baskı yapan Pamuk, kitabını internet üzerinden Türkiye’nin 86 ilindeki mimar ve mühendis odalarına da gönderdi.

Fikret Pamuk çatının kitabını yazdı!

Yaklaşık bir yılda hazırlığını yapıp bastırdığı ‘Çatı Nedir Ne Değildir?’ kitabı bin adet, ikinci baskı yapan Pamuk, kitabını internet üzerinden Türkiye’nin 86 ilindeki mimar ve mühendis odalarına da gönderdi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısı kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma işlemi tamamlandı. Açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, çim serme işleminin 75-90 gün süreceğini söyledi.

Vodafone Arena'nın çatısı hafta sonu bitecek!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapımı devam eden Vodafone Arena'da çatının kaldırılmasına başlandığını hatırlatarak, "Önümüzdeki hafta sonu bitmiş olacak" dedi. İşte Başkan Fikret Orman'ın açıklamaları...

Fikret Orman: Çatı kaldırma işleminden sonra kritik süreci atlatmış olacağız!

Yapımı devam eden yeni statları Vodafone Arena'da önemli aşamaya geldiklerine değinen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Çatı kaldırma işleminin tamamlanmasıyla kritik bir süreci atlatmış olacağız" dedi.

Vodafone Arena'nın çatısı 10 günde monte edilecek!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Fikret Orman, stat çatısının 10 gün içinde yerine monte edilmesini beklediklerini söyledi.

Vodafone Arena'nın çatısı ne zaman kaldırılacak?

Vodafone Arena'nın son durumuyla ilgili de bilgi veren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Talihsiz bir kaza yaşadık. O kazanın yaralarını sardık. Çatıyı herhalde 4-5 Ekim gibi çatıyı kaldıracağız" dedi.

Vodafone Arena'nın çatısı bayrama kadar bitecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret orman, önemli açıklamalarda bulundu. Stadımızı bitirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Çatıyı bayrama kadar kaldırmayı planlıyoruz.

Vodafone Arena'nın çatı krizinde son durum!

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, son günlerde çatı kriziyle gündeme gelen Vodafone Arena’ya dair önemli açıklamalarda bulundu. Orman sıkıntıyı doğrularken, hedeflerinin stadı 20 Eylül’de açmak olduğunu söyledi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatına başlandı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arana'nın çatı inşaatına geçilmesi ve direklerin dikilmeye başlanması sebebiyle Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin de katılımıyla bir tören düzenlendi.

Vodafone Arena'nın çatısının inşaatına başlandı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arana'nın çatı inşaatına geçilmesi ve direklerin dikilmeye başlanması sebebiyle Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin de katılımıyla bir tören düzenlendi ve kurban kesildi.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatına başlandı!

Beşiktaş'ta yapımı devam eden Vodafone Arena'nın çatı inşaatına başlandı. Vodafone Arena'nın çatısının direklerinin dikilmesine başlanması nedeniyle stat inşaatında düzenlenen kurban kesme törenine, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katıldı.

Fikret Otyam Müzesi için ilk adım atıldı!

Küçükyalı ’ da bulunan ve atıl durumda olan Öğretmen Konuk Evi ’ nin Fikret Otyam Müzesi’ne dönüştürülmesi için düzenlenen toplantıya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç katıldı...

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmotem Ekolojik ve Doğal Çatı İzolasyon Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulalim Uluşık, Fikret Uluşık, Mehmet Kabadayı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

fikret pamuk Çatı Nedir Ne Değildir kitabı Haberi

fikret pamuk Çatı Nedir Ne Değildir kitabı

Pamuk elindeki son baskılı kitabını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a göndermeye hazırlanıyor. Ahşap çatı işinin baba mesleği olduğunu belirten Pamuk, mimarlara ve mühendislere ahşap çatının sağlamlığını ve sağlıklı olmasını anlatmaktan bıktığı için kitap yazmaya karar verdiğini söyledi. Ahşap çatıyla ilgili yazdığı kitabının bir benzerinin daha olmadığını belirten Pamuk, “Babam İsmail Pamuk’la birlikte 1990 yılında Denizli’de ahşap çatı yapmaya başladık. Yüzlerce evde ve inşaatta ahşap çatı yaptık. Müşterilerin isteğine, çatının şekline ve büyüklüğüne göre özel projeler hazırlayıp, çatıyı yapıyoruz. Ahşap çatı inşaatında çam, meşe, gürgen, maun, kayın ağaçlarını kullanıyorum” dedi 


Uzun ömürlü ve dayanıklı

Ahşabın beton, demir ve çeliğe göre daha dayanıklı, sağlam ve sağlıklı olduğunu belirten Pamuk, “Ahşap çatı çok dayanıklı aynı zamanda sağlıklıdır. Ahşap hava alan bir malzemedir. 100 metre kare...