17 / 05 / 2024

Fikret Pamuk kitap

Fikret Pamuk kitap

Yaklaşık bir yılda hazırlığını yapıp bastırdığı ‘Çatı Nedir Ne Değildir?’ kitabı bin adet, ikinci baskı yapan Pamuk, kitabını internet üzerinden Türkiye’nin 86 ilindeki mimar ve mühendis odalarına da gönderdi.

Fikret Pamuk çatının kitabını yazdı!

Yaklaşık bir yılda hazırlığını yapıp bastırdığı ‘Çatı Nedir Ne Değildir?’ kitabı bin adet, ikinci baskı yapan Pamuk, kitabını internet üzerinden Türkiye’nin 86 ilindeki mimar ve mühendis odalarına da gönderdi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yla ilgili kitap yazacağım!

Vodafone Arena'yla ilgili bir kitap yazmayı düşündüğünü belirten Orman, "Vodafone Arena bitince, bir gün inşallah statla ilgili kitap yazacağım. Onun içerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak" dedi.

Fikret Orman: Stat yapmak bizi konuttan çok zorladı!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul Zincirlikuyu'da 2010 yılında başladıkları İstanbloom konut ve ofis projesindeki konutları şubat ayında teslim edeceklerini söyledi...

Fikret Orman: Emlak sektörünün ivme kazanacağı bir yıl olacak!

Geçtiğimiz yılı beklenenden düşük bir büyüme oranı ile kapatan emlak sektöründe bu sene, yılın ikinci yarısına hakim olacak bir genişleme bekleniyor. Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Pamuk işleyen Pakmil, enerjiye de yatırım yapıyor!

Linter pamuk üretimi gerçekleştiren Pakmil, enerjiye de yatırım yapıyor. Pakmil Genel Müdürü Rafet Milli. 2014 yılında planladıkları enerji yatırımlarını 2015 yılının Haziran ayında devreye almayı beklediklerini kaydetti.

Zeybekci: Bizim müteahhite kara kitap lazım

Hemen her meslek için bir ehliyet gerektiğini hatırlatan Bakan Nihat Zeybekci, “Müteahhitlikte yok. Bu işe bir kara kitap lazım. İnşaat sektörünü disipline edecek kitap” dedi.

Maltepe Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam'la bir araya geldi. Buluşmaya Fikret Otyam'ın eşi Filiz Otyam da katıldı!

Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam'la bir araya geldi. Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı..

Ali Kılıç: Maltepe'de Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam’la bir araya geldi. Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi’ni kalıcı güzel bir mekân yapacağız" dedi.

Hacı Bayram Kitapçılar Çarşısı'ndaki 57 dükkan yenilendi!

Hacı Bayram Kitapçılar Çarşısı esnafı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni dükkanlarına kavuştu. Hükümet Caddesi üzerindeki Kitapçılar Çarsısı’ndaki 57 adet dükkan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılarak, yeniden inşa edildi.

Fikret Otyam Müzesi için ilk adım atıldı!

Küçükyalı ’ da bulunan ve atıl durumda olan Öğretmen Konuk Evi ’ nin Fikret Otyam Müzesi’ne dönüştürülmesi için düzenlenen toplantıya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç katıldı...

Ankara Hacı Bayram Kitapçılar Çarşısı teslim edildi!

Ankara’da Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında yıkılarak yenisi inşa edilen Hacı Bayram Kitapçılar Çarşısı’ndaki 57 dükkan, kura ile eski kiracılarına teslim edildi.

Fikret Orman: Dünyanın en akıllı stadını yapıyoruz!

Fikret Orman deyim yerindeyse "İnönü' de yatıyor, 'Vodafone Arena'da kalkıyor. "Stada ofis kurdum, Orada yatıp kalkacağım, olmadığımda kurdurduğum kamera sistemiyle internet üzerinden takip edeceğim" demişti...

Fikret Pamuk kitap Haberi

Fikret Pamuk kitap

Pamuk elindeki son baskılı kitabını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a göndermeye hazırlanıyor. Ahşap çatı işinin baba mesleği olduğunu belirten Pamuk, mimarlara ve mühendislere ahşap çatının sağlamlığını ve sağlıklı olmasını anlatmaktan bıktığı için kitap yazmaya karar verdiğini söyledi. Ahşap çatıyla ilgili yazdığı kitabının bir benzerinin daha olmadığını belirten Pamuk, “Babam İsmail Pamuk’la birlikte 1990 yılında Denizli’de ahşap çatı yapmaya başladık. Yüzlerce evde ve inşaatta ahşap çatı yaptık. Müşterilerin isteğine, çatının şekline ve büyüklüğüne göre özel projeler hazırlayıp, çatıyı yapıyoruz. Ahşap çatı inşaatında çam, meşe, gürgen, maun, kayın ağaçlarını kullanıyorum” dedi 


Uzun ömürlü ve dayanıklı

Ahşabın beton, demir ve çeliğe göre daha dayanıklı, sağlam ve sağlıklı olduğunu belirten Pamuk, “Ahşap çatı çok dayanıklı aynı zamanda sağlıklıdır. Ahşap hava alan bir malzemedir. 100 metre kare...