19 / 05 / 2024

Filipinler çöken otel

Filipinler çöken otel

Filipinler Manila'da yıkımı devam eden eski bir otelin çökmesi sonucu iki işçi yaşamını yitirdi, bir işçi yaralandı...

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Filipinler'de otel çöktü: 2 ölü, 1 yaralı!

Filipinler Manila'da yıkımı devam eden eski bir otelin çökmesi sonucu iki işçi yaşamını yitirdi, bir işçi yaralandı...

Sütlüce'de çöken binanın nedeni Arda Turan'ın oteli mi? Açıklama geldi!

Sütlüce'de bugün çöken bina hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Çökme nedeninin binanın hemen yanında başlanılan otel projesi olduğu otelinde Arda Turan'a ait olduğu belirtildi. Turan'dan açıklama ise gecikmedi...

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

Balıkesir BESOB Otel hizmete açıldı!

Balıkesir Erdek'te yer alan BESOB Otel yeniden inşa edildi. 1.5 milyon TL harcanarak yapılan otelin açılışı gerçekleşti. Açılışa, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken katıldı.

Beyoğlu'nda çöken 5 katlı bina Kenan İmirzalıoğlu'nun!

Daha önce 2 binanın yıkıldığı Beyoğlu'nda dün öğleden sonra çöken bina ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı. İmirzalıoğlu'nun, apart otel açmak gibi bir planının olduğu belirtildi.

Altunbüken Grubu Çemberlitaş’taki binasını otele dönüştürüyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği de ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var.

Altunbüken Holding Çemberlitaş'ta otel yapıyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var

Altunbüken Holding, Çemberlitaş'ta butik otel açacak!

Gayrimenkul sektöründe 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, yeni markası Relux Gayrimenkul adı altında lüks ofis ve rezidans projeleri geliştirecek.

1993 yılında Hattat ailesi İpar Korusu'nda otel inşa edecekmiş!

1993 yılında İpar Korusu'nda konut sahası olarak gözüken 40 dönümlük araziyi Büyükşehir Meclisi turistik tesis alanına dönüştürmüş. Arazinin sahibi olan Hattat ailesi, arazi üzerine 30 bin metrekarelik otel inşa edecekmiş.

Palandöken'de kayak sezonu açıldı!

Türkiye' nin önemli kayak merkezlerinden Erzurum Palandöken' de pistlerde yeteri kadar karın olmaması nedeniyle bazı otel işletmeleri suni karla hazırladıkları pistleri kayak severlerin hizmetine açtı....

Bayram Otel davasının karar duruşması görüldü!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremde çöken ve 24 kişinin can verdiği Bayram Otel davasının karar duruşması dün görüldü. Dava sonucunda Tevfik Bayram'a hapis kararı çıktı..

Filipinler çöken otel Haberi

Filipinler çöken otel

Filipinler'in başkenti Manila'da yıkımı devam eden eski bir otel çöktü. Çökme sonucu iki işçi yaşamını yitirdi, bir işçi yaralandı.

Manila Belediye Başkanı Francisco Isko Moreno konuyla ilgili açıklama yaptı. Moreno, yaptığı açıklamada, başkentte uzun zaman önce kapanan ve yıkımı devam eden Sogo Otel'in bilinmeyen bir nedenle çöktüğünü kaydetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Moreno, otelin çökmesi sonucu iki işçinin hayatını kaybettiğini ve bir işçinin yaralandığını belirtti.

Olayla ilgili inceleme...