05 / 05 / 2024

filistin cenin anahtar teslim fabrika

filistin cenin anahtar teslim fabrika

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin'de Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.

Türk işadamlarına, Filistin'de anahtar teslim fabrika!

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin'de Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.

Filistin'de Cenin Sanayi Bölgesi’nin temeli atılacak!

İsrail ile Türkiye arasında 4.5 milyar dolar seviyesindeki dış ticaret hacminin anlaşmayla 7.5 milar doları aşması muhtemel. İlk somut gelişme ise TOBB’un öncülüğünde başlatılar Cenin Sanayi Bölgesi’nin temelinin atılması olacak.

Filistin’e Malatya-Yeşilyurt Parkı inşa edilecek!

Bursa Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Filistin ile aramızdaki dostluğu sağlamlaştırmak ve kardeşliğimizi pekiştirmek adına Filistin’e Malatya-Yeşilyurt Parkı yapmayı planlıyoruz” dedi.

Karacak Prefabrik anahtar teslim projeler sunuyor!

Karacak Prefabrik, yeni teknolojileri kullanarak, anahtar teslim projeler sunuyor. İşte Karaca Prefabrik'in anahtar teslim projelerini yer alan o yazı...

Anahtar teslim fabrika projesiyle yüzde 70 maliyet avantajı!

Girişimciye ve yatırımcıya 'anahtar teslim' fabrika dönemi resmen başlıyor. Yeni uygulama yüzde 70 maliyet avantajı sağlayacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, projeyle ilgili açıklama yaptı.

TOKİ anahtar teslimi fabrika çalışmaları hız kazandı!

2016 Eylem Planı’nda yer alan “anahtar teslimi fabrika binası” kurulması çalışmaları hız kazandı. TOKİ, şimdi de KOBİ’leri ‘kira öder gibi fabrika’sahibi yapacak. İş dünyası uygulamanın yaygınlaşmasını istiyor.

Anahtar teslim fabrika projesi yakında hayata geçecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Anahtar teslim fabrika, hükümetimizin de seçim döneminde vadettiği bir projeydi, inşallah yakında hayata geçiyor.'' dedi.

İsrail, Filistin'e çimento girişini tamamen durdurdu!

İsrail, çimento girişini tamamen durdurdu. Filistin yönetimi, kararı 'tehlikeli ve felaket' olarak nitelendiriyor. Raid Fettuh, İsrail yönetiminin, çimento girişini dün itibarıyla resmen ve tamamen durdurduğunu belirtti.Kararla ilgili hiçbir sebep’ beli

Aydın Nazilli Nazkent 5 Evleri'nin anahtar teslimi yapıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi'nin beşinci toplu konut projesi olan 32 dairelik NAZKENT-5. Etap konutlarının anahtar teslim töreni yapıldı. NAZKENT-5. Etap konutları 4 katlı 4 bloktan toplam 32 konuttan oluşuyor.

Anahtar Proje ve Torti Gallas and Partners'tan dev işbirliği!

Anahtar Proje, kuruluşundan bu yana 1 milyondan fazla insanı ev sahibi yapan ve 1500 ün üstünde şehir ölçeğinde mahalle tasarlamış dünyanın konusunda lider şehir planlama ve mimarlık firması 'Torti Gallas and Partners ’la önemli bir işbirliğine imza attı.

Anahtar Proje, Torti Gallas işbirliği toplantısı 24 Şubat'ta!

Türkiye’de kentsel dönüşüm alanına getirdiği çözüm önerileriyle, sektörde kısa sürede öncü konuma gelen Anahtar Proje ve ABD’nin en büyük şehir planlama firması Torti Gallas işbirliğinin açıklanacağı toplantı 24 Şubat Çarşamba Günü gerçekleşecek.

Sembolik kira bedeliyle anahtar teslim fabrika binası yapılacak!

Yatırımcıya “anahtar teslimi fabrika binası” Bütçe Kanunu Tasarısı’na eklendi, kiralama şartlarına YPK karar verecek. Girişimciye, yatırımcıya ‘anahtar teslimi fabrika’ vaadinin yasal zemini için önemli bir adım atıldı.

Anahtar Proje-Torti Gallas basın toplantısı ertelendi!

Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yarın düzenlenecek Anahtar Proje-Torti Gallas işbirliği basın toplantısı yakın bir tarihe ertelendi.

filistin cenin anahtar teslim fabrika Haberi

filistin cenin anahtar teslim fabrika

Türkiye kalktığı ekonomik atakta İsrail ile Serbest Ticaret Anlaşması’nı güncelliyor. Bu kapsamda Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin kentinde Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.


Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. İsrail ile Türkiye arasındaki Serbest Ticaret  Anlaşması’nın (STA) güncellenerek kapsamının genişletilmesi beklenirken, asıl adım Filistin’e yönelik olacak. Batı Şeria’daki Cenin’de inşa edilecek Organize Sanayi Serbest Bölgesi (OSSB) çalışması hız kazandı. Star'dan Ercan Baysal'ın haberine göre Türkiye, İsrail’den OSSB’nin inşaatına yönelik çalışmaların hızlandırılmasını talep etti. Ayrıca İsrail’den bölgenin önemli ticaret merkezlerinden biri olması için kişi ve malların serbest dolaşımı isteniyor.


Alman Kalkınma Bankası’nın nisan ayında yol, su ve elektrik başta olmak üzere 19.2 milyon Euro’luk dahili ve harici altyapı yatırımına başlayacağı belirtiliyor....