11 / 05 / 2024

filistin cenin sanayi bölgesi yatırımları

filistin cenin sanayi bölgesi yatırımları

Prag’da düzenlenen " Filistin Ekonomisi İçin Girişim " toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasını Cenin Sanayi Bölgesi' ne yatırım yapmaya davet etti...

TOBB, Filistin'de organize sanayi bölgesi kuracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Filistin İsrail'in Kudüs'e gayrimeşru sanayi bölgesi kurulması kararını kınadı!

Filistin, İsrail'in Kudüs'ün kuzeyindeki bir bölgeye gayrimeşru Yahudi yerleşimlerinden sayılan sanayi bölgesinin kurulmasına ilişkin kararı onaylamasını kınadı.

İsrail’den Filistin'deki Battir köyünde sanayi bölgesi inşa edecek!

Filistin Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı, İsrail makamlarının Kudüs ile Beytullahim kentleri arasında bulunan ve Filistin’in Battir köyünün toprakları üzerinde sanayi bölgesi inşa etmeyi planladığını belirtti.

Cenin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cenin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Uğur Cengiz ve Orhan Cengiz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Filistin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Filistin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed A. K Radı imzasıyla bugün kuruldu.

Türk işadamlarına, Filistin'de anahtar teslim fabrika!

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin'de Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.

Türkiye'den Filistin'e OSB!

Sanayi Bakanı Faruk Özlü, Gaziantep'te yaptığı açıklamada, "Filistin'le ilgili olarak organize sanayi kurulması yönünde çalışmamız var. İnşallah Filistin'de kurulacak bu organize sanayi bölgesinin temelini nisan, mayıs gibi atacağız" dedi.

Filistin'de Cenin Sanayi Bölgesi’nin temeli atılacak!

İsrail ile Türkiye arasında 4.5 milyar dolar seviyesindeki dış ticaret hacminin anlaşmayla 7.5 milar doları aşması muhtemel. İlk somut gelişme ise TOBB’un öncülüğünde başlatılar Cenin Sanayi Bölgesi’nin temelinin atılması olacak.

Rifat Hisarcıklıoğlu yatırımcıyı Cenin Sanayi Bölgesi'ne çağırdı!

Prag’da düzenlenen " Filistin Ekonomisi İçin Girişim " toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasını Cenin Sanayi Bölgesi' ne yatırım yapmaya davet etti...

Mehmet Akdeniz, Akmes İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketini kurdu!

100 bin lira sermaye ile kurulan Akmes İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin 55 bin lirası Mehmet Akdenize ve 45 bin lirası ise Selda Akdenize ait durumda...

Hayıtlı Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Hayıtlı Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Mücahit Atmanoğlu, Başkan Yardımcısı olarak Mahmut Doğan ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Gülsen Çayır görev yapacak

Nijerya Lagos'da bir Türk sanayi bölgesi kuruluyor!

Türkiye, Nijerya'da Türk KOBİ'lerin üretim yapıp, ürünlerini bu ülke ve Afrika pazarında kolaylıkla satabilmesi için ülkenin en büyük sanayi kenti olan Lagos'da bir Türk sanayi bölgesi kuruyor

Akoğlu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Akoğlu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin ortakları arasındaki sermaye paylaşımına göre; 51 bin TLsi Cengiz Eroğluna ve 49 bin TLsi ise Yunus Eroğluna ait

filistin cenin sanayi bölgesi yatırımları Haberi

filistin cenin sanayi bölgesi yatırımları


TOBB Başkanı M . Rifat Hisarcıklıoğlu, Ortadoğu Dörtlüsü (QUARTET), Yeni Başlangıç için Ortaklar (PNB) ve ABD Ticaret Odası tarafından Prag'da gerçekleştirilen ‘Filistin Ekonomisi İçin Girişim’ toplantısına iştirak etti.

Ev sahipliğini İngiltere Eski Başbakanı Tony Blair ve ABD Eski Dışişleri Bakanı Madeline Albright'in yaptığı toplantıya, Filistin Başbakan Yardımcısı Muhammet Mustafa ile ABD ve Filistin'den çok sayıda işadamı katıldı.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantının açılış bölümünde yaptığı konuşmada, TOBB olarak Cenin Sanayi Bölgesi için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yatırımcıları Cenin Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapmaya çağırdı. Hisarcıklıoğlu konuşmasında Kudüs Tahkim Merkezi, Orta Doğu Ticaret Merkezi (MECC) ve Yeni Başlangıçlar için Ortaklar (PNB) kapsamındaki çalışmalara da değindi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Albright ve Blair ile görüştü

Prag programı kapsamında, ABD Eski Dışişleri Bakanı ve PNB Başkanı Madeline...