17 / 05 / 2024

Filistinli aile yıkım

Filistinli aile yıkım

İsrail yönetimi, işgal altında olan Kudüs'teki Filistinli bir aileyi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle evini yıkmak zorunda bıraktı. 

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesi bu olacak. Zam geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara her alanda destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Temmuz ayından sonra destek ödemelerine de zam gelmesi bekleniyor. Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesinin bu olması bekleniyor.

Aile Bakanlığı'ndan her eve büyük müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik büyük müjdeler vermeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bu sefer ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Yılmaz Özdil'in villasına ekipler yıkım için geldi!

Bodrum' yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayarak yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen süre bugün doldu. Aile eklentilerle ilgili herhangi bir çalışmada bulunmayınca Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdü

Çanakkale'deki 4 aile sağlığı merkezi için yıkım kararı!

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 60 bin kişiye hizmet veren kamuya ait 4 Aile Sağlığı Merkezi (ASM) için yıkım kararı alındı. 

İsrail'den Kudüs'teki Filistinli bedevilerin evleri için yıkım kararı!

Filistin Devlet Başkanlığı, İsrail'in Kudüs'teki Filistinli bedevilere ait olan evler için aldığı yıkım kararını "ırkçılığın en çirkin tezahürü" olarak belirtildi.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Hacı Bayram Mahallesinde yıkım çilesi bitmiyor!

Hacı Bayram Mahallesinde bulunan Tepe Sokak'ta kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yıkımdan dolayı 13 aile zor durumda düştü. Yıkım sebebiyle mağdur olacaklarını belirten aileler, kendilerine yeterince hak tanınmadığını ifade etti...

Münzir Hicazi yıkım ücreti ödememek için evini kendi yıktı!

Filistinli Münzir Hicazi, İsrail mahkemesinden çıkan yıkım kararına binaen belediyenin uyguladığı yüksek fiyatlı yıkım ücretini ödememek için Kudüs'teki evini kendi elleriyle yıktı...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Filistinli aile yıkım Haberi

Filistinli aile yıkım

İsrail yönetimi, işgal altında olan Kudüs'teki Filistinli bir aileyi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle evini yıkmak zorunda bıraktı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vadi Hulva İnsan Hakları Bilgi Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Kudüs'ün kuzeyindeki Şuafat beldesinde yaşayan 14 ferdi bulunan Burgan ailesini, 20 yıl önce inşa ettikleri evlerini yıkmaya zorladığını, ailenin yıkımı gerçekleştirdiğini söyledi.

Ailenin son senelerde ihlal gerekçesiyle on binlerce dolar ödediğine işaret edilen açıklamada, yıkım kararının yaklaşık olarak 4 ay önce Kudüs Belediyesi'nin eve ruhsat vermeyi reddetmesiyle alındığı belirtildi.

Kudüs Belediyesi gerek inşaat ruhsatı vermeyerek gerekse de ruhsatsız oldukları gerekçesiyle evleri yıkarak, Filistinlilerin Kudüs'te bina inşa yapmasını kısıtlamaya çalışıyor.

Söz konusu evleri İsrail belediyesi yıktığında masrafları ev sahiplerinden tahsil ettiği için aileler kendi konutlarını yıkmak zorunda kalıyor. 

Filistin'den İsrail'in...