16 / 05 / 2024

filiz yılmaz okul

filiz yılmaz okul

Ziya Yılmaz ve Eşi Filiz Yılmaz tarafından Yozgat’ta yaptırılan Filiz Yılmaz Okul Öncesi Eğitim Birimi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katıldığı tören ile açıldı.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a iki yılda 16 okul kazandırdık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’a iş adamları aracılığıyla iki yılda 16 okul kazandırdıklarını belirtti.

İsmet Yılmaz'dan Sultangazi’ye okul müjdesi!

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sultangazi’ye okul müjdesi verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari korunmalı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Tarihi Kentler Birliği Gaziantep Buluşması’nda Tarihi Kentler Birliği’nin büyük bir okul olduğunu belirterek, “Biz bu okulda sadece kadimin değerlerini korumayı öğrenmiyoruz, aynı zamanda belediyeciliği de öğreniyoruz” dedi.

Cevdet Yılmaz: Cizre'de yeni bir şehir düzeni oluşturacağız!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Cizre'de muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, din görevlileri, okul müdürü ve öğretmenler ile bir araya geldi. Yılmaz, ''Çok daha iyi bir şehir düzeni oluşturmaya gayret edeceğiz" dedi.

Yozgat'ta okul öncesi eğitim birimi açıldı!

Yozgat'ta Okul Öncesi Eğitim Birimi Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz tarafından eşi Filiz Yılmaz adına açıldı. Eğitim biriminin açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Ziya Yılmaz Eşi Filiz Yılmaz adına Yozgat’ta okul açtı!

Ziya Yılmaz ve Eşi Filiz Yılmaz tarafından Yozgat’ta yaptırılan Filiz Yılmaz Okul Öncesi Eğitim Birimi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katıldığı tören ile açıldı.

Yozgat'ta Filiz Yılmaz Anaokulu açıldı!

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) öncülüğünde, iş adamı Ziya Yılmaz tarafından yaptırılan Filiz Yılmaz Anaokulu'nun açılış töreninde konuşan Bozdağ, Türkiye'nin eğitim sorununun büyük ölçüde çözüldüğünü söyledi.

Refik Yılmaz: Her mahalleye bir okul kazandıracağız!

Refik Yılmaz, özel sektör iş birliği ile yapılan 6 okulluk protokolü hatırlatarak, başta çevre yolu bölgesi ve Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii olmak üzere, her mahalleye bir okul kazandırma konusundaki girişimleri sürdüreceklerini söyledi.

Fehmi Yılmaz yeniden inşa edilen eserleri anlatacak!

Sanat Tarihçisi Fehmi Yılmaz İstanbul'un Hazineleri adlı seminerde İstanbul'un yeniden inşa edilen eserlerini anlatacak

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Yılmaz Tuzla Sitesi'nde 3+1'ler ise 150 bin TL'den başlıyor!

4 bin 418 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

filiz yılmaz okul Haberi

filiz yılmaz okul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER), “Anasınıfsız Okul Kalmasın” projesiyle minik yüreklere dokunmaya devam ediyor. Daha önce Yozgat’ın Yenifakılı ilçesine Türkiye İş Kadınları Derneği’yle (TİKAD) bir anaokulu yaptıran dernek, Akdağmağdeni’ne de modern donanımda bir okul öncesi eğitim birimi kazandırdı. 

Çocuğu geleceğe hazırlamak gerek

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz tarafından Yozgat’ta yaptırılan Filiz Yılmaz Okul Öncesi Eğitim Biriminin açılış törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, okul öncesi eğitimin çocuk gelişimi için önemine değinerek, “İnsan yedisinde neyse yetmişinde de o olur derler. Anaokulu, çocuğa 7 yaşında el atmak, çocuğu geleceğe hazırlamak demek. Avrupa ülkelerinde çocuğu 3 yaşında okula başlatan ülkeler var. Türkiye’de 4+4+4 başlarken çok tartışıldı. Çocuk ne kadar...