29 / 04 / 2024

Filli Boya ve Fawori En Yakın Bayi uygulaması

Filli Boya ve Fawori En Yakın Bayi uygulaması

Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.

Gören şok oldu! Boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu!

Koçtaş’ta boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu! İşte boya ve boya ürünlerinin fiyatı…

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Boya ve Yalıtım Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhanlar Boya ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Habip Turhan, Mustafa Turhan ve Uğur Turhan ortaklığında kuruldu.

Sense Boya ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sense Boya ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Sarıkaya tarafından kuruldu.

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Filli Boya'dan AmphiBolin Silk!

AmphiSilan’ın yaratıcısı Filli Boya, yepyeni dış cephe boyası sunuyor. İpeksi mat parlaklığındaki dış cephe boyası AmphiBolin Silk, Türkiye’nin ilk Silikon Modifiye Saf Akrilik dış cephe boyası olma özelliği taşıyor.

Filli Boya ve Fawori En Yakın Bayi uygulaması Haberi

Filli Boya ve Fawori En Yakın Bayi uygulaması


Filli Boya ve Fawori’nin geliştirdiği “En Yakın Bayi” özel uygulaması ile en yakın bayiye ulaşmak artık çok daha pratik. Birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülebildiği, adres ve telefon bilgilerine kolaylıkla ulaşılabildiği uygulamalarda seçilen bayiye yol tarifi de alınabiliyor.


Filli Boya ve Fawori’nin mobil alanda gerçekleştirdiği “En Yakın Bayi” uygulaması, yaşam alanlarında yenilik isteyen tüketicilere kolay ve pratik ulaşım yolları sunuyor. Hem Filli Boya hem de Fawori’nin sahip olduğu “En Yakın Bayi” uygulamalarıyla tüketiciler ihtiyaç duydukları ürünlere ulaşabilecekleri bayilere bir tıkla erişebiliyor.


En son geliştirilen teknolojilerle oluşturulmuş “En Yakın Bayi” uygulaması sadece birkaç tıkla en yakın bayinin harita üzerinde görülmesini sağlıyor, adres ve telefon bilgilerine ulaşma şansı veriyor. Yol tarifinin de alınabildiği uygulama ile ihtiyaçlara sahip olmanın pratik yolu bulunuyor....