02 / 05 / 2024

Filyos Projesi iş ilanları

Filyos Projesi iş ilanları

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Filyos Projesi'nin inşaat aşamasında 15 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Demir, "Proje toplam 25 bin kişiye iş kapısı açacak" dedi

Zonguldak Filyos Projesi’ndeki son gelişmeler!

Zonguldak’ta yaşanan ekonomik sorunları ortadan kaldıracak olan Filyos Projesi’ndeki gelişmeler sevindiriyor. İl Özel İdaresi ve Bülent Ecevit Üniversitesi iş birliğinde başlatılan imar planı çalışmalarının ilk aşamasının sonuna gelindi.

Tunceli'de Tunceli-Çemişgezek projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Orman ve Su İşleri Bakanlığı, DSİ Genel Müdürlüğü, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından; Tunceli-Çemişgezek projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 13:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Aksaray'da Kamyon Aksamı Üretimi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından amyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi projesi için 20 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Karabük'te Etlik Piliç tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Safa Mamüller İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından Karabük'te Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Bursa'da süt ürünleri tesisi projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından; Süt ve Süt ürünleri işletme Tesisi kapasite artışı projesi için 15 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

TKİ tarafından Linyit Kömür Ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Kömür Ocağı İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından; IV. Grup Linyit Kömür Ocağı projesi için 15 Ocak 2015 günü saat 11:30 'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kırşehir'de Pöhrenk Florit Madeni projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Tamer Madencilik İnş. Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından; Pöhrenk Florit Madeni projesi için 13 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Adana'da Ceyhan İthal Kömür projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Çalışkan Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Ceyhan İthal Kömüre Dayalı Termik Santrali ve kül depolama alanı projesi için 8 Ocak 2015 günü 10:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Adana'da Astoria İthal Kömür projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral projesi için 8 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Mimarlar Odası Dubai Port projesi için Vali'den cevap bekliyor!

Mimarlar Odası’nın kuruluşunun 60’ıncı yıldönümü kokteylinde konuşan MMO Şube Başkanı Arsal Arısal, Dubai Port projesi için Vali Güzeloğlu’ndan randevu istediklerini ancak hala cevap beklediklerini kaydetti.

Köy projesi için ağaç taşımada ilk etap tamam!

Zekeriyaköy'de eski füze üssü olarak kullanılan 467 bin metrekarelik alanda yapılacak olan konut projesi için başlatılan Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en büyük ağaç taşıma operasyonunun ilk etabı tamamlandı.

İzmir'de Kil Ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kırklareli'de SEDKO Doğalgaz Boru Hattı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Kırklareligaz Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş tarafından, SEDKO Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Filyos Projesi iş ilanları Haberi

Filyos Projesi iş ilanları


Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Filyos Projesi'nin inşaat aşamasında 15 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Fabrikaların kurulmasının ardından ise 10 binden fazla kişinin istihdam edileceğini belirten Demir, "Proje toplam 25 bin kişiye iş kapısı açacak" dedi. Filyos Projesi'nin en önemli aşamalarından olan Filyos Limanı hakkında bilgi veren Demir, "Filyos Limanı 25 milyon ton kapasiteli bir liman olacak. 2013 yılı sonu itibariyle Türkiye'deki liman ihtiyacı 385 milyon ton" diye konuştu. 


2017'DE TAMAMLANACAK 

Filyos Limanı tamamlandığında Türkiye'nin en büyük önemli aktarma limanlarından biri olacak. Liman, Çaycuma'nın denizle buluştuğu deltada kurulacak. Yaklaşık 500 metrelik rıhtımı, ana mendireği ve tali mendireği, demiryolu yol bağlantıları olacak. Limanın altyapısına bu yıl genel bütçeden 140 milyon lira harcanacak. Limanın altyapı çalışmalarının 2017'de...