05 / 05 / 2024

finansbank sancaktepe çarşı şubesi

finansbank sancaktepe çarşı şubesi

Finansbank' ın, Gaziantep Şehitkamil' de, İstanbul Esenler, Sancaktepe ve Ümraniye' de, Denizli Çivril' de yeni faaliyete geçirilen şube açılışları gerçekleşti. Açılan yeni şubelerin adresleri aşağıda yer alıyor...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe Çarşı'da ticari alanlar satışa sunuldu!

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde yer alan çarşı ticari alanlarında satış ve kiralamalar başladı. 

Metrolife Sancaktepe Evleri fiyat!

İstanbul Sancaktepe'de Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Metrolife projesinde toplam 544 daire ve çarşı alanına yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi açıldı!

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi, Dikmen Masis Müdür Münferiliği ve Mustafa Yüksel Uçar Şube Müdürlüğü'nde 23 milyon 500 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Sancaktepe'de açıldı.

Finansbank proje finansmanında ödül aldı!

Farklı sektörlere yönelik proje finansmanı işlemlerinde bilgi birikimi ve uzmanlığı ile katma değer sağlayan Finansbank, bu alandaki başarılı çalışmalarını aldığı ödüllerle taçlandırdı.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Sancaktepe Semazen Düğün Salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul İli, Sancaktepe Osmanlı Çarşı'sındaki Semazen Düğün Salonu satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge merkezi açıldı!

Ford Otosan’ın Sancaktepe’de kurulan Ar-Ge merkezi, dünkü törenle resmen açıldı. Bakan Işık, Ar-Ge yapan akademisyenlere destek açıkladı. Merkez yaklaşık 70 milyon TL yatırımla hayata geçirildi..

Ford Türkiye'deki en büyük Ar-Ge merkezini açtı!

Ford Otosan, Türkiye’nin 68 Milyon TL yatırımla en büyük Ar-Ge Merkezi'ni Sancaktepe'de açtı. Törene Bakan Fikri Işık ve Koç Holding yöneticileri de katıldı.

Çar İnşaat Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çar İnşaat Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 223 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Yücel Hışır Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Yaşar Yapsat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Yapsat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Turan Yaşar Müdürlüğü 'nde, Sancaktepe Sarıgazi 'de kuruldu.

Sancaktepe su kesintisi 15 Aralık 2014 süreleri!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinin Eyüp Sultan ve Osmangazi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 15 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

finansbank sancaktepe çarşı şubesi Haberi

finansbank sancaktepe çarşı şubesi


Finansbank'tan yapılan resmi açıklama şöyle:


Bankamız ''İstasyon Caddesi Şubesi'',Yaprak Mahallesi,İstasyon Caddesi,No:74/D Şehitkamil-Gaziantep adresinde;''Üçyüzlü Şubesi'',Fatih Mahallesi,Çinçin Dere Caddesi,No:52 Esenler-İstanbul adresinde;''Tavukçuyolu Şubesi'',Mehmet Akif Mahallesi,Tavukçuyolu Caddesi,No:126 A Ümraniye-İstanbul adresinde,''Çivril Şubesi'',Saray Mahallesi,Cumhuriyet Caddesi,No:71 Çivril-Denizli adresinde,''Sancaktepe Çarşı Şubesi'',Kemal Türkler Mahallesi,Atatürk Caddesi,No:118 A Sancaktepe-İstanbul  adresinde faaliyete...