29 / 04 / 2024

Finansevim Emre Özkaya kimdir

Finansevim Emre Özkaya kimdir

Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyen kişilerin kendi belirleyecekleri taksit miktarıyla ev sahibi olabileceğini açıkladı. 

Harunoğulları Gayrimenkul Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Harunoğulları Gayrimenkul Otomotiv Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özkaya tarafından kuruldu. 

Konut almak isteyenler faizsiz finans sistemine yöneldi!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan gayrimenkul sektöründeki konut kredi faizlerinin yüksek olması satışlarını düşürdü. Ev sahibi olmak isteyenler tasarrufa dayalı faizsiz finans sistemine yöneldi. Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya durumu değerlendirdi.

Emre Özkaya: Gayrimenkulün reçetesi faizsiz finans sistemi!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, 2019'da gayrimenkulün reçetesinin faizsiz finans sistemi olacağını söyledi. Özkaya, sistemle gerçekleşen satışlarla sektörün nefes alacağını açıkladı.

Faizsiz finans sistemiyle aylık 250 milyon TL'lik teslimat!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, faizsiz finans sistemiyle ilgili "Şu an sistem içerisinde çalışmalar gerçekleştiren 4 firma toplamda, aylık 250 milyon TL civarında Türkiye içerisinde teslimat yapıyor" açıklamasında bulundu.

Finansevim ile 250 bin aile faiz ödemeden taksitle ev sahibi oldu!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya yaptığı açıklamada faizsiz sistemle Türkiye'de 250 binin üzerinde ailenin ev, araç ve arsa sahibi olduğunu söyledi.

Faizsiz, 360 ay taksitle konut!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyen kişilerin kendi belirleyecekleri taksit miktarıyla ev sahibi olabileceğini açıkladı. 

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serdar Kolo, Mahmut Mısır ve Emre Özkaya ortaklığında kuruldu. 

Emre Köyü'ndeki 500 yıllık hamam ve çeşmenin restorasyonu sürüyor!

Manisa Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Kula'ya bağlı Emre Köyü'nde 500 Yıllık tarihe bir geçmişe sahip olan Hamam ve Çeşme Restorasyonu kazı çalışmalarını yerinde inceledi..

Emre Arolat: Türkiye kentsel dönüşümü yeni öğreniyor!

Ünlü mimar Emre Arolat Büyükçekmece'deki Sancaklar Camii'den Çamlıca Camii Projesi'ne, mimarlıktan kentsel dönüşüme kadar bir çok konuda verdiği röportajda Türkiye'nin kentsel dönüşümü yeni öğrendiğini ifade etti...

Emre Arolat kimdir?

Gonca Paşolar ile birlikte 2004 yılında EAA- Emre Arolat Architects’i kuran mimar Emre Arolat kimdir? Emre Arolat, EAA- Emre Arolat Architects ile hangi projelere imza attı?

Emre Arolat: Zorlu Center'ı kazanmak hiç kolay olmadı ama değdi!

Türkiye'deki en büyük mimarlık platformu olan ARKIMEET, Türkiye’nin farklı kentlerinden ve dünyadan önde gelen mimarların katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Emre Arolat 'Zorlu Center'ı kazanmak hiç kolay olmadı ama değdi' dedi...

Başkan Hamit Tuna inşa halindeki Yunus Emre Kültür Merkezi'ni inceledi!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Halkkent Mahallesi'nde yaklaşık 12 bin m2'lik alanda inşa ettikleri çok amaçlı Yunus Emre Kültür Merkezi'nin inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Yıldızkaya Grup İnşaat Reklamcılık ve Matbaa Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızkaya Grup İnşaat Reklamcılık ve Matbaa Anonim Şirketi, Selçuk Öztürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Furtun Han'da kuruldu

Finansevim Emre Özkaya kimdir Haberi

Finansevim Emre Özkaya kimdir

Faizsiz gayrimenkul alımında yeni bir dönemi başlattıklarını açıklayan Finansevim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Özkaya, faizsiz, vade farksız konut sahibi olmak isteyenleri kendi belirleyecekleri taksit miktarıyla ev sahibi olma imkanı sunduklarını açıkladı. 

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre; ilk hedeflerinin insanların alım gücünü kolaylaştırmak olduğunu açıklayan Özkaya, "Dünyada uygulanan 'Tasarrufa Dayalı Finans Sistemi'ni faizsiz olarak Türkiye'de uygulamaya başladık" dedi. Sistemle vatandaşın nasıl ev sahibi olacağı hakkında bilgi veren Özkaya şunları söyledi: "İnsanlarımız hiçbir peşinat ödemeden, kira yardımı adı altında yapılan ek ödemeleri yapmadan, dilerse fon katılım ücretini de 60 ay vadeye bölerek belirleyecekleri taksit miktarlarıyla ve vade aralığıyla ev sahibi olabilecek. Türkiye'de ilk defa uyguladığımız bu sistemde sadece ev değil, otomobil, arsa, eğitim, iş kurma gibi tüm ihtiyaçlarını mevcut paketlerimizle...