03 / 05 / 2024

Finia Paşapark nerede

Finia Paşapark nerede

FINIA YAPI, 2. Etap ÖnTalep satışlarına da başladı. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde teslim edilecek olan daireler 1+1 ‘den 5+1’e kadar farklı metrekare ve daire tipi seçenekleri ile 88.790,00 TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıkıyor.

Pendik Finia Paşapark Evleri daire fiyatları!

Pendik Finia Paşapark Evleri daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Pendik Finia Paşapark Evleri kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Finia Paşapark projesi! Finia Yapı!

Finia Paşapark projesi kapsamında yer alan konutların alanları 55 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor. Finia Paşapark 'ta minimum fiyat 94 bin 750 lira olarak belirlendi.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi nerede?

Sinpaş GYO, Sancaktepe Paşaköy projesi için düğmeye bastı. Arsa için kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi yapıldı...

Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Peki Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sea Homes Paşalimanı nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Sea Homes Paşalimanı Konutları 4 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Sea Homes Paşalimanı nerede?

Akçapark Evleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Akçapark Evleri daire satış fiyatları 180 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Akçapark Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Paşapark Selçuklu Hotel Sign of the City Awards'ta finale kaldı!

Somuncu Grup, Sign of the City Awards'ta Paşapark Selçuklu Hotel & Residence projesi ile “ En iyi rezidans ” kategorisinde finale yükselen firmalardan biri oldu.

Finia Yapı Finia Paşapark Evleri iletişim!

Finia Yapı Finia Paşapark Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Finia Paşapark Evleri Pendik fiyatları!

İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirilen Finia Paşapark Evleri Pendik fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Finia Paşapark Evleri Pendik projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Pendik Finia Paşapark Evleri adres!

İçinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Pendik Finia Paşapark Evleri adres bilgileri...

Finia Paşapark'ta 88 bin 790 liraya!

FINIA YAPI, 2. Etap ÖnTalep satışlarına da başladı. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde teslim edilecek olan daireler 1+1 ‘den 5+1’e kadar farklı metrekare ve daire tipi seçenekleri ile 88.790,00 TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıkıyor.

Finia Paşapark Evleri satış fiyatları!

Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Finia Paşapark Evleri satış fiyatları...

Finia Paşapark nerede Haberi

Finia Paşapark nerede

Ramazan Bayramı  ertesi,  ilk etap daire teslimlerine hızlı bir şekilde başlayan FINIA YAPI, 2. Etap ÖnTalep satışlarına da  başladı. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde teslim edilecek olan daireler 1+1 ‘den 5+1’e kadar farklı m2 ve daire tipi seçenekleri ile    88.790,00 TL’den başlayan fiyatlarla görücüye çıkıyor.   


Sessizliği, havasının temizliği, ulaşım rahatlığının yanı sıra aradığınız konforu  hissedeğiniz bir yaşamın içinde bulacaksınız kendinizi Finia-Paşapark ta. Bölgenin yatırım değerinin de hızla yükseliyor olması yatırımcı müşteriler açısından ayrı bir değer olması ile birlikte, satın aldıkları daireyi hemen teslim alıp kazanca dönüştürebiliyor olmaları projeyi de diğerlerinden ayıran en önemli parametre. Riski  sevmeyen yatırımcının gözdesi , karlı bir kazanç kapısı.


Gerek stratejik, gerek finans merkezi olması, gerekse tarihi dokunun kokusunu en fazla hissedebileceğiniz dünya şehirlerinden biri olan...