29 / 04 / 2024

finike gençlik evi son durum

finike gençlik evi son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artvin Belediyesi, Artvin Gençlik Kültür Sanat Evi'ni hizmete açtı.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Bingöl Simani Gençlik Evi hizmete açıldı!

Bingöl Belediyesince Simani Mahallesi'nde yaptırılan Gençlik Evi'nin açılışı gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, açılışta konuşma yaptı.

finike gençlik evi son durum Haberi

finike gençlik evi son durum


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime desteği son sürat devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Finikelilere sözünü verdiği, ilçenin öğrenci yurdu sorununa çözüm amacıyla inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi, hızla devam ediyor. 5 katlı olacak tesisin son katının beton dökümü yapılıyor. Projenin 2018 yılı başında tamamlanması hedefleniyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi 85 oda ve 170 kişi kapasiteye sahip. Öğrenci yurdunun modern binasında öğrencilerin kullanımına uygun olarak oyun salonu, fitness salonu, tv ve eğlence odaları, internet ve çalışma odaları bulunuyor. Öğrencilerin konforu için her şeyin düşünüldüğü yurtta ayrıca 210 kişilik konferans salonu, 216 kişilik yemekhane, engelli asansörü, fuaye alanı, mescit, çok amaçlı salon ve kat ofisleri de...