28 / 07 / 2024

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta

Finike Ziraat Odası tarafından yaptırılan yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike’nin tarım konusunda Türkiye ve dünya genelinde üretimiyle kendisini ispat etmiş bir ilçe olduğunu söyledi...

Mesut Özil İstanbul'da ev baktı!

Amine Gülşe için İstanbul’a gelen Mesut Özil, ev baktı. Daire için ayırdığı bütçe 25 milyon TL’ye kadar çıkan Özil, Gülşe ile evlilik planı yaptığı konuşuluyor.

Mesut Özil İstanbul'da ev arıyor!

Arsenal’in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil ve sevgilisi Amine Gülşe, İstanbul’a geldi. Yıldız futbolcu ve bir ay sonra yeni bir diziye başlayacak sevgilisi, Boğaz’da ev arıyor.

Antalya Finike'ye 21 milyonluk yatırım!

ASAT Genel Müdürlüğü, 21 milyon lira yatırım bedeliyle Finike’nin 50 yıllık şebeke hatlarını yeniliyor. Finikeliler suyu daha sağlıklı içerken, kesinti ve kaçaklar da son bulacak.

Mesut Güleroğlu: 2017’nin ilk 6 ayı konut alınmalı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, dözizdeki yükselişin kriz ortamı oluşturduğunu ama bu yükselişin fırsat da getirdiğini belitti. Güleroğlu, ''İnsanlar dövizden ettiği karı menkule yatırdı'' dedi.

Mesut Özil Londra'dan 46 milyon TL'ye ev aldı!

Türk kökenli Alman Futbolcu Mesut Özil, Londra'dan 3 katlı, 6 yatak odalı, sinema salonu da bulunan bir ev aldı. Kırmızı tuğlalı mimarisiyle dikkat çeken evin değeri 46 milyon TL.

İşte Mesut Özil'in 141 milyonluk sarayı!

Mesut Özil'in yeni malikanesi görenleri büyülüyor. Özil'in yeni malikanesinin değeri ise tam 141 milyon TL...

Burdur'dan Finike'ye yol müjdesi!

Burdur yol ayrımından Finike’ye kadar bir koridor oluşturacak olan bölünmüş yol, yatırım planına alındı. 456.6 milyon liraya mal olacak yol 3 yılda bitirilecek.

Antalya Finike'ye 73 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’ye 3 yılda 73 milyonluk yatırım yaptı. 120 kilometrelik kanalizasyon ağıyla örülen, 84 kilometrelik içme suyu hattı yapılan ilçenin alt yapı sorununa köklü çözümler getirildi.

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu!

Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks konut projesi “Park Residences Cadde” yeni ve ses getirecek reklam kampanyasının yüzü olarak ünlü TV sunucusu Mesut Yar ile anlaştı.

Finike Toptancı Hali'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Antalya Finike’deki halleri tek çatı altında toplayacak Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor!

Finike’deki halleri tek çatı altında toplayacak Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor.

Antalya Finike'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya Finike ilçesinin Sahilkent ilçesinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta Haberi

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta


Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türk çiftçisinin üretimle ilgili bir sıkıntısı bulunmadığını, ancak ürettiği ürünü pazarlamakta zorluk çektiğini söyledi.


Finike Ziraat Odası tarafından yaptırılan yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.


Açılışta konuşan Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Finike’nin tarım konusunda Türkiye ve dünya genelinde üretimiyle kendisini ispat etmiş bir ilçe olduğunu söyledi. Çiftçilerin örgütlenmesinin önemine değinen Kaymakam Yakuta, bu konuda Finike Ziraat Odası yöneticilerine çiftçilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 


Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar da, Türkiye'de en kısa sürede üretici birlikleri kanununa ihtiyaç olduğunu söyledi. Üretici birliklerinin bir müdahale kurulu gibi piyasaya girmesi ve soğuk hava zincirini oluşturması gerektiğine inandıklarını kaydeden Bayraktar, bu konuda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in de kendilerine...