26 / 07 / 2024

Finito Restoran İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Finito Restoran İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Finito Restoran İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Yusuf Karademir, Kamal Samadreza, Afshin Amir Zıaeı imzasıyla kuruldu.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ege Çiftsüren tarafından kuruldu.

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaylar Tarım Restoran İşletmeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Yaşar Abay tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Batr Restoran Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batr Restoran Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batur tarafından kuruldu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Finito Restoran İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Finito Restoran İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Finito Restoran İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Yusuf Karademir, Kamal Samadreza, Afshin Amir Zıaeı imzasıyla kuruldu.


Finito Restoran İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her çeşit Restoran ,lokanta ,pastahane, kafeterya, çay bahçesi açmak işletmek   Kiraya vermek ve kiralamak 2-yemek üretim tesisleri kurmak işetmek gerektiğinde üçüncü şahıslara kiraya vermek    Ve kiralamak 3-şirket yurt içinde veya yurt dışında yemek ve restoran işletmeleri açabilir işletebilir   şubeler açar gerektiğinde isim hakkı verir veya başka işletmelerin isim hakkını satın alabilir  4-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak veya kat karılığı   her nevi konutlar, iş yeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu...