07 / 05 / 2024

Finlandiya Housing First

Finlandiya Housing First

Finlandiya, Avrupa Birliği ülkeleri arasında evsizliğin azaldığı tek ülke. 10 yıl önce Housing First adlı bir girişim, artan evsizlik ve barınma sorununu kökünden değiştirdi...

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Almanya ve Finlandiya'dan 75.241,37 TL maaşla çalışma fırsatı! Personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya ve Finlandiya'dan sevindirici haberler var! Almanya ve Finlandiya, ortaöğretim mezunu olan adaylar içinden personel alımı yapacak.

First Republic Bank'ın iflası sonrası JPMorgan varlıkları satın alıyor!

First Republic Bank iflas ettikten sonra JPMorgan tarafından satın alınacak! Ayrıca, tüm müşteriler bankanın açılmasıyla birlikte paralarına erişebilecekler.

ABD hükümeti First Republic Bank’ı kurtarmak için harekete geçti!

ABD'li düzenleyici kurum Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), First Republic Bank'ın iflasını önlemek amacıyla aralarında JPMorgan ve PNC gibi isimlerin bulunduğu dev bankalardan teklif almaya başladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

Emn Housing Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emn Housing Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohamed Amıne Ouechtatı tarafından kuruldu.

Migros’tan Money Kart ile First alışverişi yapanlar kazanıyor! 15 TL’lik alışveriş yap, Apple Watch kazanma şansı yakala

Migros’tan yeni bir kampanya haberi geldi. 15 Eylül – 30 Ekim 2022 tarihleri arasında Migros’tan Money Kart ile First markalı ürünlerden tek seferde 15 TL ve üzeri yapacağınız alışveriş 20 adet Apple Watch Series 7 akıllı saatten birini kazanma şansı sunuyor. 

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

Finlandiya Housing First Haberi

Finlandiya Housing First

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yaşayan ve yaklaşık 10 senedir kalacak yeri olmadığı için arkadaşlarının ve akrabalarının kanepesinde uyuyan Tatu Ainesmaa sonunda istediği eve kavuştu. Bu sene 32 yaşına giren Tatu, şu anda 2 odalı içi yeni dekore edilmiş orman manzaralı bir evde kalmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu ev aslında onun istediğinden de fazlası. Peki ama bu hayal nasıl gerçekleşti?

Euro News'te yer alan habere göre;Finlandiya, Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında evsizliğin azaldığı tek ülke. Bundan yaklaşık 10 sene önce Housing First (Öncelik Konut) adlı bir girişim, artan evsizlik ve barınma sorununu kökünden değiştirdi. Bir doktor, bir sosyal bilimci, bir siyaset adamı ve bir piskopos Nimi Ovessa adında bir rapor hazırladı. Türkçe ifadesiyle 'kapının üzerindeki adınız' demek olan Nimi Ovessa raporu sayesinde hükümet...