20 / 05 / 2024

firat aydeniz

firat aydeniz

Maldiv'e balayına giden Fırat Aydeniz, burada resort yatırımı için ada kiraladı.

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Coşkun ve Dicle Firat ortaklığında kuruldu.

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi bugün Bakırköy’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Aydeniz Ceylan tarafından kuruldu.

Projemax Tesis Yönetim Ve İşletim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Projemax Tesis Yönetim Ve İşletim Hizmetleri Anonim Şirketi Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Aydeniz ve Ümit Acer tarafından kuruldu.

Giresun Çotanak Stadı yarın açılacak!

Giresun'da inşa edilen 2 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig'in 18. haftasında yarın oynanacak Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla yarın açılacak. 

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kabadayı tarafından kuruldu.

Kazakistan'da inşaat sektörü faaliyetlerine izin verildi!

Kazakistan'da inşaat, yiyecek ve içecek, lojistik sektörlerdeki firmaların faaliyetine izin verildiğini söyleyen Türkiye-Kazakistan İş Adamları Birliği ( TÜKİB) Başkanı Firat Develioğlu, diğer sektörlerin de faaliyetlerini durdurduğunu belirtti.

GMA Panaroma Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMA Panaroma Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Firat ve Muharrem Ercan tarafından kuruldu. 

Ofen Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofen Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cesim Varçın, Şinasu Aydeniz ve Bahattin Şirin ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Firat ve Emre Yazıcıoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Estrakya Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Estrakya Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Firat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Dursun Taşdemir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Esenyurt'ta kuruldu.

Ersin Aydeniz: İslami tatil köyü için yer bakıyoruz!

E7 Grup, Düzce Akçakoca’da bulunan 5 yıldızlı Sky Tower Hotel’de başlattığı ‘Devr-i Tatil’ sisteminin ardından yeni projeleri de gündemine aldı. E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz “İslami tatil köyü kurma yönünde hayalimiz var. Yer bakıyoruz” dedi.

Ersin Aydeniz: İslami tatil köyü kurma yönünde hayalimiz var!

E7 Grup, Düzce Akçakoca’da bulunan 5 yıldızlı Sky Tower Hotel’de başlattığı ‘Devr-i Tatil’ sisteminin ardından yeni projeleri de gündemine aldı. E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz “İslami tatil köyü kurma yönünde hayalimiz var. Yer bakıyoruz” dedi.

Devri Tatil Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Devri Tatil Turizm Anonim Şirketi, Kerim Aydeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Cemal Ulusoy Caddesi'nde kuruldu.

firat aydeniz Haberi

firat aydeniz

Ahmet Aydeniz İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Aydeniz, Maldivler'de 5 yıldızlı resort yatırımı yaptıklarını söyledi. Adayı Maldivler hükümetinden kiraladıklarını ifade eden Aydeniz, "Başlıbaşına bakir bir ada. Resortü, içinde türlü imkanların olduğu hale getirip 18 ay sonra işletmeye açmayı planlıyoruz" dedi.

Aydeniz, şu anda proje aşamasında olduklarını, 2 ayla kadar projelerin neticeleneceğini ve 18 ay içinde inşaatı bitireceklerini kaydetti. Maldivler'e  2001 yılında balayı için gittiğini ve o tarihten beri çok ilgisini çektiğini söyleyen Aydeniz, "Oradaki resort projelerin gerek fiyatlarının çok yüksek olması gerek çok ciddi turizm potansiyelinin olması burayı bize cazip kıldı. O zamandan beri takip ediyordum. Daha sonra böyle bir ihaleden haberdar olduk, ihaleye girdik ve adayı aldık" diye konuştu.

"Daha fazla Türk turist çekmek için uğraşacağız"

Maldiv'deki adayı 33 yıllığına...