16 / 05 / 2024

Fırat Danışmanlık İnşaat Gaziosmanpaşa

Fırat Danışmanlık İnşaat Gaziosmanpaşa

Fırat Danışmanlık İnşaat Kuyumculuk Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 11 Haziran'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Atakan Koçak ve Fırat Geylani ortaklığında kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Feras M.A.A ve Obıadah F.M.H.E ortaklığı tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Geo Structure Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geo Structure Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Utku Celep, Mehmet Nuray Aydınoğlu ve Emre Düzgün ortaklığında kuruldu. 

Kale Danışmanlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Danışmanlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semra Önal tarafından kuruldu. 

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gül tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Estimech Proje Danışmanlık İnşaat Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Estimech Proje Danışmanlık İnşaat Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özay Karahan tarafından kuruldu. 

Heyecan Danışmanlık İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heyecan Danışmanlık İnşaat Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mtn Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtn Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Çiçek tarafından kuruldu.  

Fırat Danışmanlık İnşaat Gaziosmanpaşa Haberi

Fırat Danışmanlık İnşaat Gaziosmanpaşa

Fırat Danışmanlık İnşaat Kuyumculuk Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 11 Haziran'da 

Gaziosmanpaşa'da kuruldu.


Fırat Danışmanlık İnşaat Kuyumculuk Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)  Her türlü,  yurtiçinde ve yurtdışında danışmanlık hizmetleri vermek.b)  Her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. c)  Her türlü Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...