04 / 05 / 2024

Fırat Muşlu konut projeleri

Fırat Muşlu konut projeleri

Tekstil faaliyetleri kapsamında dünyanın önemli giyim markalarına üretim yapan Fırat Muslu, inşaatı sevdi. İlk gayrimenkul yatırımını 64 villayla yapan Muslu "Tekstilin ve tekne üretimi işimizin yanı sıra inşaata da devam edeceğiz" dedi.

Evim mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le görüştü!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le bir araya geldi.

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kızılay’dan Fırat Kalkanı bölgesine bin konut!

Türkiye, Suriye’de hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Bir çok alanda yardımlarda bulunan Kızılay şimdi de Fırat Kalkanı bölgesinde 1000 kalıcı konut inşa edecek.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün başlıyor. 4 adet konut TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde bugün açık satışa çıkacak.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap fiyatları!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap fiyatları 151 bin 55 TL'den başlıyor. Proje 4 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvurusu 26 Eylül'de başlayacak. Projede 4 adet konut satışta.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap 1168 adet konut projesinde yer alan bazı blokların bakım onarım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Kayseri Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüd Merkezi açıldı!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

Tarsus Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi yoğun ilgiyle hizmete açıldı.

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi TOKİ 2016 başvuruları!

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında yer alan 51 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. İşte, Ağrı Merkez Fırat Mahallesi TOKİ 2016 başvuruları...

Fırat Muşlu konut projeleri Haberi

Fırat Muşlu konut projeleri

30 yıllık tekstil firması, İstanbul'un ilk marinalı villa projesini hayata geçirdi. İtalya, İspanya ve Hollanda gibi ülkelerin uluslararası arenada varlık gösteren giyim markaları için üretim yapan Durak Tekstil'in patronu Fırat Muşlu, tekstil piyasasında sanayici olmanın zorlukları karşısında gelişen inşaat sektöründe de varolmak istediklerini söyledi. West Wall Marina Villaları'nı inşaat bittikten sonra satmaya başladıklarını belirten Muşlu "Villaların yüzde 40'ı satıldı. Büyüklükleri 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişen ve 500 ile 1.000 metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri bulunan 7 farklı tipte 64 villamız var. Bundan sonra yatırımlar sürecek. Geçen yıl tekne imalatına da başladık, bu işte de ayda 3 tekne üretmeyi hedefliyoruz" dedi. Sırada yeni sektör yatırımları olduğunu söyleyen Muşlu ile hikayesini, faaliyetlerini ve yatırım projelerini konuştuk: 


>>Dünyanın önemli giyim markaları...