03 / 05 / 2024

fırat nehri kömürhan köprüsü tüp tünel

fırat nehri kömürhan köprüsü tüp tünel

Malatya ile Elazığ arasında Fırat Nehri üzerinde türkülerde adı geçen Kömürhan Köprüsü mevkisinde yeni yapılacak olan köprünün devamına 2,5 kilometrelik çift tüplü tünel inşa edilecek...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak! Yeni ay kampanyası!

BİM 2 Haziran aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Çeyiz dizecekler müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak. İşte aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Baran Mergen tarafından kuruldu.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Exen Esa Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exen Esa Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Uymaz tarafından kuruldu.

Yayla Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yayla tarafından kuruldu.

Kömürhan Köprüsü dünya literatüründe!

Elazığ'da inşa edilen Kömürhan Köprüsü'nde  Paris’teki Eyfel Kulesi’ndeki çelik miktarıyla aynı düzeyde, toplamda 7 bin ton çelik kullanıldı. Köprü, dünyanın 4’üncü “Tek ayaklı, gergin eğik askılı köprüsü” olma özelliğine sahip.

Elazığ Kömürhan Köprüsü açıldı!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

fırat nehri kömürhan köprüsü tüp tünel Haberi

fırat nehri kömürhan köprüsü tüp tünel


AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, Malatya-Elazığ arasındaki yolun 15 kilometre kısalacağını söyledi.


Malatya ile Elazığ arasında Fırat Nehri üzerinde türkülerde adı geçen Kömürhan Köprüsü mevkisinde yeni yapılacak olan köprünün devamına 2,5 kilometrelik çift tüplü tünel inşa edilecek. Malatya ile Elazığ arasında Fırat Nehri üzerinde türkülerde adı geçen Kömürhan Köprüsü mevkisinde yeni yapılacak olan köprü 900 gün sonra tamamlanacak. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Malatya ile Elazığ arasında Fırat Nehri üzerinde türkülerde adı geçen Kömürhan Köprüsü mevkisinde yeni yapılacak olan köprünün tamamlanmasıyla doğu-batı yönünde Kayseri’den Malatya’ya karayolu ağının tamamının duble yol haline geleceğini söyledi.


Mevcut Kömürhan Köprüsü ile yeni yapılacak köprünün birlikte hizmet vereceğini ifade eden Bülent Tüfenkci şunları söyledi:


“Yaklaşık 252 milyon...