07 / 07 / 2024

Fırat Nuhoğlu

Fırat Nuhoğlu

Noa Group International Nuhoğlu İnşaat Turizm Otelcilik Medikal Limited Şirketi, Fırat Nuhoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi!

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi kapsamında 40 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. İki blok olarak planlanan projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Kayseri Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüd Merkezi açıldı!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

Tarsus Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi yoğun ilgiyle hizmete açıldı.

Hatay Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı hizmete açılıyor!

Hatay Dörtyol Belediyesi şahadetinin ilk yıldönümünde Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı'nı Cumartesi günü saat 11.00 da Niğdeliler Mahallesi'nde açıyor. Çakıroğlu, Dörtyol Belediyesi tarafından unutulmadı.

Ağrı Merkez TOKİ Fırat Mahallesi başvuru işlemleri!

Ağrı Merkez TOKİ Fırat Mahallesi başvuru işlemleri için son gün 30 Aralık 2015. Daire fiyatları 130 bin 97 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi başvuruları ne zaman?

Toplamda 141 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap'ta başvuru ücreti olarak 2 bin TL kabul ediliyor. Peki TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap'ta 141 konut satıyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap'ta 141 konut satıyor. Başvuruların 15 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede 180 aya varan vade seçeneği sunuluyor.

Fırat Anlı yeni Toptancılar Sitesi’ni inceledi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yapımı devam eden yeni Toptancılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

Konya TOKİ Fırat Kavşağı 31 Ağustos'ta kapanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay hattı kavşaklarındaki iyileştirme çalışmaları kapsamında TOKİ Fırat Kavşağı'nın Fırat Caddesi bağlantısı, 31 Ağustos tarihi itibariyle15 gün süreyle araç trafiğine kapatılacak.

Nuhoğlu Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuhoğlu Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Nuhoğlu, Melih Aydın ve Kaşif Koyuncu tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’nin değeri Bağdat’ı geçecek!

Kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe’de metrekare fiyatının 7 bin ve üzerinde olduğunu söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu “Projeler bittiğinde burası Bağdat Caddesi’nden daha değerli olacak” dedi.

Fırat Nuhoğlu Haberi

Fırat Nuhoğlu

Noa Group International Nuhoğlu İnşaat Turizm Otelcilik Medikal Limited Şirketi, Fırat Nuhoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. Noa Group International Nuhoğlu İnşaat Turizm Otelcilik Medikal Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Noa Group International Nuhoğlu İnşaat Turizm Otelcilik Medikal Limited Şirketi adres: Maltepe, Küçük Yalı Mahallesi, Şevki Çavuş Sokak,...