02 / 05 / 2024

Fırat25 İnşaat Hafriyat

Fırat25 İnşaat Hafriyat

Fırat25 İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Korkmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Esenyurt, Tekin Kardeşler İş Merkezi, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Grup İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sönmez tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Marhanoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marhanoğlu İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayetullah Marhan tarafından kuruldu.

Özbal İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbal İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL’ye İbrahim Aslantaş tarafından kuruldu.

Adak Group İnşaat Hafriyat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adak Group İnşaat Hafriyat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Abur tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

20 Bin Fersah İnşaat Hafriyat Otomotiv Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

20 Bin Fersah İnşaat Hafriyat Otomotiv Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Bağ tarafından kuruldu.

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sümer tarafından kuruldu.

Fırat25 İnşaat Hafriyat Haberi

Fırat25 İnşaat Hafriyat

Fırat25 İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Korkmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Fırat25 İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...