06 / 05 / 2024

firestone ve canpa

firestone ve canpa

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

Canpa Holding'in acı günü: Baha Yılmaz vefat etti!

Canpa Holding'in kurucu ortağı ve Genel Müdürü Baha Yılmaz hayatını kaybetti. Canpa Holding taziye ilanı yayınlattı.

Türkiye, Flexobit’in Asya ve Afrika’da küresel üssü oluyor!

Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı Canpa, Flexobit membrandaki başarıları sayesinde Bitufa’nın Asya ve Afrika ülkelerine dağıtımını yapmaya başladı.

Canpa Akademi'de sosyal medya eğitimi veriliyor!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ve sektörde 30. yılını kutlayan Canpa, ‘’mutlu çalışan’’ odaklı iş anlayışını geliştirme hedefi doğrultusunda ‘’Canpa Akademi’’ ile çalışanların iş hayatı boyunca eğitimini esas alıyor.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler 2016 Haziran'da başlıyor!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Ankara Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler 2016 Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konsepti iddiasıyla hareket eden Uzaltaş,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslim 2016 yılı Haziran ayında başlıyor.

Su yalıtımsız yazlıklar insan ve yapı sağlığına tehdit!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Su yalıtımı hem bina sağlamlığı hem de insan sağlığı ve insan hayatı için zorunlu" dedi.

Yalıtım firması Firestone ve Canpa güçlerini birleştirdi!

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğü’nü Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Gurubu üstlendi.

Murat Özcan: Ofis ciddi bir yerdir statükosunu yıkacağız!

Çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Uzaltaş, Öztürk Holding ve Canpa şirketlerinin Başkent'e farklı bir konseptle açacağı merkezde sosyal donatılar ön plana çıkıyor.

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

firestone ve canpa Haberi

firestone ve canpa

Dünyaca ünlü yalıtım firması Firestone ile Türkiye’de “prestijli projelerin yalıtımcısı” olarak bilinen Canpa Şirketler Grubu güçlerini birleştirdi.


Canpa, ABD’li Firestone firmasının Ankara ve İç Anadolu Distribütörlüğünü üstlendi.Firestone ve Canpa arasında distribütörlük anlaşması 10 Haziran’da imzalandı.Anlaşma uyarınca Canpa, su yalıtımında kullanılan Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM) tipi Firestone marka sentetik örtülerin bölge distribütörlüğünü yapacak.


Konu ile ilgili bilgi veren Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, “Sentetik örtülerde EPDM denince artık Ankara ve İç Anadolu bölgesinde Canpa akla gelecek.Şu an da birçok AVM terasları, göletler ve dış cephe pencere kenarlarında kullanılan bu ürünle Canpa, su yalıtımındaki etkinliğini artırmış olacak.” diye konuştu.


Özcan, “Dünya’da giderek yaygınlaşan sentetik örtülerin ABD pazarındaki payı yüzde 60’a ulaşmış bulunuyor. Türkiye’de ise hala bitümlü örtüler revaçta. Türkiye’de su yalıtım uygulamalarında...