29 / 04 / 2024

fırın ruhsatı almak için neler gerekli

fırın ruhsatı almak için neler gerekli

Fırın açılabilmesi için, açılacak yerin kapalı alanı en az 60 m2 olması; Sanayi tipi bulaşık makinası,ve Yağ tutucu takılacak lavabo altına olması gerekiyor. Peki, fırın ruhsatı almak için gerekli belgeler nelerdir?

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi! Simfer SK 4602W mikrodalga fırın sürpriz indirim!

Simfer’den mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Simfer, SK 4602W mikrodalga fırında 513 TL indirime gittiğini açıkladı.

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın'ın fiyatı açıklandı!

Siemens, evine ankastre fırın almak isteyenler için güzel haberi duyurdu. iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ı satışa çıkaran Siemens, bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatı da sunacağını açıkladı.

Siemens’ten fırın almak isteyenlere müjde! iQ500 Ankastre Fırın’a tam 1.000 TL indirim geldi!

Siemens’ten evine fırın almak isteyenlere müjde geldi. Siemens, düzenlediği kampanya kapsamında iQ500 Ankastre Fırın’a tam 1.000 TL indirim yaptı.

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

fırın ruhsatı almak için neler gerekli Haberi

fırın ruhsatı almak için neler gerekli

Fırın ruhsatı almak için gerekli belgeler!

Fırın açılabilmesi için, açılacak yerin kapalı alanı en az 60 m2 olması; Sanayi tipi bulaşık makinası,ve Yağ tutucu takılacak lavabo altına olması gerekiyor.


Apartmanda işyeri açılabilmesi için belediyeye giderek işyeri ruhsatının alınması gerekiyor. Fırın ruhsatı almak için özellikle İtfaiye Uygunluk Raporunun alınması gerekiyor.


Ruhsat için gerekli belgeler:

1- Başvuru / Beyan Formu 

2- Tapu Fotokopisi 

3- Kira Sözleşmesi Fotokopisi 

4- Numarataj Belgesi 

5- Vergi Levhası Fotokopisi 

6- Şahıs ise (Oda Kayıt Belgesi ve Esnaf Sicil Tastiknamesi - Aslının ibrazı zorunludur) 

7- Şirket ise (Ticaret Sicil Tastiknamesi ve Oda Kayıt Belgesi - Aslının ibrazı zorunludur) 

8- İmza Sirküleri (Şirket ise) 

9- 2 adet fotoğraf (Şahıs ise) 

10- Nüfus Cüzdan Fotokobisi (T.C. Kimlik No.) 

11- İtfaiye Uygunluk Raporu (Patlayıcı, parlayıcı ve yanıcı maddelerin üretildiği, satıldığı ve depolandığı işyerleri; otuz...