16 / 05 / 2024

Firma 38 Metal Bakır iletişim

Firma 38 Metal Bakır iletişim

Firma 38 Metal Bakır Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öksüzalioğlu tarafından kuruldu. 

PMS Metal, 50 milyon Euro'ya 4'üncü fabrikasını kuruyor!

Bursa'nın önemli sanayi grupları arasında yer alan PMS Metal Profil Alüminyum, dördüncü fabrikasını açıyor. Firma, TEKNOSAB'da 100 dönüm arazi üzerine 50 milyon Euro bedelle yapılacak yeni tesisiyle tam entegre üretim yapısına sahip olacak.

Firma 38 Metal Bakır Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firma 38 Metal Bakır Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öksüzalioğlu tarafından kuruldu. 

Mersin Taşucu Limanı ihalesini Metal Yapı Konut kazandı!

Bugün Bekir Emre Haykır'ın komisyon başkanlığında gerçekleştirilen Mersin Taşucu Limanı ihalesini Metal Yapı Konut kazandı. Firma 410 milyon TL teklif verdi.

Taş Yapı, Ercan Havalimanı'nı ayağa kaldırdı!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Taş Yapı, KKTC'de Ercan Havalimanı'nın inşaatına başlıyor. Firma, 38 yıldır yapılması planlanan havalimanı ile atağa geçti.

Blue Lake Metal Yapı ev fiyatları 2017!

Blue Lake projesi İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Proje 38 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Yavuz Metal Ortadoğu'da ihracata başlayacak!

İnşaat sektöründe paslanmaz çelik ürünler temin eden Yavuz Metal, ihracata Ortadoğu ülkelerinden başlamayı hedefliyor. Firma, bu yıl makine parkuruna yatırım yapacak.

GYODER üyesi 38 firma 56 projede kampanya başlattı!

GYODER üyesi 38 firmanın 56 proje ile katıldığı "düşük faiz - uzun vade" kampanyası büyüyor. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vadeyle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Akın Metal, yeni üretim tesisinin inşaatına bu yıl başlayacak!

Akın Metal firma sahibi Hasan Akın, kalite ve üretim hızını artırmak için 2015 yılında yatırım bütçelerinin kayda değer bölümünü yeni makine alımı ve mevcut parkın modernizasyonuna ayırdıklarını söyledi.

1250 üretici 38. Yapı Fuarı'nda buluştu!

Türk yapı sektörünün büyük buluşması olan 38. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul'da, 105 ülkeden 1250 üretici firma 17 bin 400 ürün ve hizmetini sergiliyor.

Metal Yapı Konut finansal tablolarını yayınladı!

Metal Yapı Konut finansal tablolarını yayınladı. Firma finansal tablolarının dışında ayrıca özkaynak değişim tablosunu, nakit akış tablosunu, kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu ve finansal durum tablosunu yayınladı.

Metal Gayrimenkul sermaye artışı için başvuru yaptı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sermaye artışı için başvuru yaptı. Firma, sermayeyi 5.900.000,00 TL 'den 10.000.000,00 TL 'ye çıakartacak...

Fe Metal önümüzdeki yıl Çeşme'de otel inşa edecek!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Fe Metal, turizm sektörüne atılıyor. Firma, önümüzdeki sene Çeşme'de otel açacak...

Cosmopolis'te 38 bin euroya!

Romanyadaki Cosmopolis'in ilk fazı tamamlandı ve 2011 yılı içerisinde 2. faz da tamamlanacak. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 38 bin eurodan başlangıç gösteriyor

Firma 38 Metal Bakır iletişim Haberi

Firma 38 Metal Bakır iletişim

Firma 38 Metal Bakır Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öksüzalioğlu tarafından kuruldu. 

Firma 38 Metal Bakır Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; - Konusu ile ilgili her türlü hurda bakır, demir , metal ve benzeri, geri dönüşümü yapabilecek, hurda malzemenin alımı, satımı , ihracı, ithali, imali, pazarlamasını yapmak, metalleri döküm haddeleme presleme tornalama kaynaklama ve benzeri teknikler ve işlemler uygulayarak sınai , ticari ve her tülü ihtiyaçlar için hammadde, yarı mamullere dönüştürülmesi , alım satım iç ve dış ticaretini yapmak, - Her tülü , bakırdan, pirinçten kurşun , çinko, alüminyum, demir, ve çelikten, tel , boru, profil, saç, kütük, levha, şerit, imali, ithali, ihracı, alım...