06 / 07 / 2024

Fırsat Gayrimenkul Kimin

Fırsat Gayrimenkul Kimin

Fırsat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün J.M.Dawood Al-Anı imzasıyla kuruldu.

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

Nidapark Ataşehir'de 1 milyon TL'ye varan indirim fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Ataşehir projesinde 1 milyon TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

'Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı' diyen gayrimenkul uzmanı Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı!

Arsa veya arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de "Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı" diyerek, Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı.

Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi, kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Yeni Levent Modern projesi 60 aya varan vade fırsatıyla satışta!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinin ikinci etabı olan Yeni Levent Modern, 60 aya varan vade fırsatıyla satışta.

Luxera Bahçe Port'ta yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  yüzde 35 peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Luxera Bahçe Port projesinde konut fiyatları ne kadar? Luxera Bahçe Port'ta hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

5. Levent Korupark'ta 120 ay vade 1.99 kredi fırsatı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen 5. Levent Korupark'ta  120 ay vade 1.99 kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Gayrimenkul fırsatçıları Bakanlığın radarında! Haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar dikkat! 

RADAR Sistemi ile gayrimenkul fırsatçılarıyla da mücadele ediliyor. Gayrimenkuldeki fırsatçılar, haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar tek tek tespit edildi. İşte ayrıntılar... 

Batıyakası Kartal'da sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Fırsat Gayrimenkul Kimin Haberi

Fırsat Gayrimenkul Kimin


Fırsat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün J.M.Dawood Al-Anı imzasıyla kuruldu. 


Fırsat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul  mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...