29 / 04 / 2024

First Class Otel ihalesi

First Class Otel ihalesi

Turizm sektörü kötü bir sezona giriş yaparken. Didim'de bir otel satılığa çıktı. Otelin satış bedeli. 9 milyon 500 bin lira.

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Emlak sektörü 2020’den umutlu!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, emlak ve gayrimenkul sektörü olarak 2020'den umutlu olduklarını söyledi...

Kayıtdışı emlakçılar sektörü olumsuz etkiliyor!

FIrst Class Trust Union Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, kayıtdışı emlakçıların, konut sektöründe gerek ekonomik gerekse de itibar anlamında ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi. 

Konut alımında en uygun zaman!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, geçmiş yılların aksine konut sektöründe hareketli bir dönem yaşandığını dile getirdi. 

İzmir'de gayrimenkul sektörünün önü açık!

First Class Trust Union'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tezcan Okay, İzmir’deki konut ve emlak piyasası hareketleneceğini ve önümüzdeki 5 - 10 yıl bu artış devam edeceğini söyledi...

Konut sektörü İzmir’e yöneldi!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, İzmir'deki konut projelerini ve müteahhitlerin İzmir'e olan ilgisini değerlendirdi.

İzmir'e yatırım yapan kazanacak!

First Class Gayrimenkul Arsa ve Arazi Geliştirme Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir'e yatırım yapan yatırımcıların önümüzdeki dönemde büyük gelir elde edeceklerini söyledi.

Konsept projeleri bina yönetimine değer katıyor!

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı.

Ege Bölgesi'de arsa ve arazi fiyatları artıyor!

First Class Gayrimenkul Arsa ve Arazi Uzmanı Aydın Özkaya, İzmir ve Ege Bölgesi'nde arsa ve arazilerin değerinin giderek arttığını ifade etti. Özkaya, ayrimenkul konusunda yıllardır edindikleri bilgi ve deneyim ışığında müteahhit ve mimarlara kurumsal çözümler ürettiklerini belirtti.

Profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değeri yüzde 20 arttı!

First Class Trust Union'ın Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değerinin yüzde 15 ile 20 seviyesinde arttığını söyledi. Okay, konut ve ticari alanların kiralanması konusunda profesyonel çözümler ürettiklerini belirtti.

First Class Gayrimenkul kalite çıtasını yükseltti!

Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe örnek uygulamalara imza atan First Class Trust Union, kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlere bir yenisini ekledi.

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

First Class Gayrimenkul bina yönetiminde marka oldu!

İzmir Alsancak'ta 2008 yılında açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul, Bornova, Bayraklı, Gaziemirve Karşıyaka ofisleriyle sektörde aranan marka oldu.

First Class Otel ihalesi Haberi

First Class Otel ihalesi

Turizm sektörü kötü bir sezona giriş yaparken. Didim'de bir otel icradan satılığa çıktı. Didim Altınkum mahallesinde bulunan First Class Otel. Didim icra Dairesi tarafından satılığa çıkarıldı. Otelin satış bedeli. 9 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. 


Otelin satışı için ilk ihale 3 Ekim'de. ikinci ihale ise 28 Ekim'de yapılacak. İhalede açık artırma yöntemi uygulanacak. 


4 yıldızlı First Class Otel. 993 metrekare alana kurulu. 64 oda bulunan otel 210 yatak kapasitesine sahip. Otel içerisinde disko. 6 dükkân, eczane ve emlak ofisi gibi bürolar ile klima ve televizyon gibi elektronik eşyalar bulunuyor. 


Aydın Denge...