02 / 05 / 2024

Firuzköy Stadının yeni adı

Firuzköy Stadının yeni adı

Avcılar Belediyesi Firuzköy stadı, Avcılar Belediyesi Meclis kararı ile ismi ‘’Avcılar Atatürk Stadyumu’’ olarak değiştirildi.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gölyaka İstanbul'un ruhsatının alındığını açıkladı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy'de 429 adet bağımsız birim inşa edilecek. Söz konusu projede 400 adet konut yer alacak.

Sterlin dolar karşısında son 37 yılın en düşüğünde

İngiltere’de piyasa aktörleri daha fazla mali destek beklentileri nedeniyle İngiltere Merkez Bankası’nın (BOE) hızla artan enflasyonla mücadele etme hedefine şüpheyle yaklaşırken, tahviller düştü ve sterlin de 37 yılın yeni en düşük seviyesini gördü.

Tedirgin eden beklenti! 41 en yılın en zirvesi gelebilir

Küresel piyasalarda gözler ABD'de bugün açıklanacak haziran ayı enflasyon verilerinde. ABD haziran enflasyonundaki son 41 yılın yeni zirve beklentisi piyasalarda belirsizlikleri yükseltirken, artan dolar talebiyle dolar endeksi 108,1'le son 20 yılın zirvesindeki seyri sürüyor.

Enflasyon 20 yılın zirvesinde! Asgari ücrete zam gelecek mi?

TÜİK, enflasyon rakamlarını dün açıkladı. Açıklanan enflasyon rakamlarının yüzde 20 yıllık rekor olduğu belirtildi. Bu doğrultuda yıllık enflasyon yıllık yüzde 70’e dayanırken, 20 yılın yeni zirvesi görüldüğü ifade edildi.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'ün yeni etap ruhsatı alındı! 569 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında ki toplam 613 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatlarını aldı. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi ne zaman tamamlanacak? İşte ayrıntılar...

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Tottenham'ın yeni stadı 3 Nisan'da açılacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Tottenham'ın yeni stadının 3 Nisan'da açılacağı duyuruldu. Yeni stadın yapımı için 1 milyar pound harcandı.

Adana’nın yeni stadı 2 aya hazır!

Adana'da yapımına 2014 yılında başlanan, UEFA ve FIFA standartlarındaki yeni stadın inşaatında sona yaklaşıldı. 33 bin kişi kapasiteli stadyumun 2 aya hizmete açılması planlanıyor.

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü eğer İngiliz devi Arsenal'e transfer olursa yeni yapılacak stadın yarı masrafını karşılayacak.

Yeni Ordu Stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da geçen yıl mayıs ayında temeli atılan yeni stadın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Ordu Stadı'nın yüzde 80'i tamam! İşte son görseller!

Ordu'da inşa edilen yeni stadın inşaat çalışmaları yüzde 80 oranında tamamlandı. Projenin inşaatında çalışmalar sorunsuz bir şekilde hızla devam ediyor...

Yeni Ankara 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesi 50 bin olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara 19 Mayıs Stadı'nı, 50 binin üzerinde kapasiteli yeni bir stadyum olarak inşa edeceklerini açıkladı..

Ordu Stadı'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ordu'ya yapılan yeni stadın yüzde 45'i tamamlandı. Proje müdürü Taşkesenligil: "Şu anda yeni Ordu Stadı'nın kaba inşaatının yüzde 45'i tamamlandı. Önümüzdeki aydan itibaren işçi kapasitesini 300'e çıkarmayı hedefliyoruz. Böylelikle çalışmaların daha da hızlanmasını hedefliyoruz" dedi.

Firuzköy Stadının yeni adı Haberi

Firuzköy Stadının yeni adı

Avcılar Belediyesi Firuzköy stadı, Avcılar Belediyesi Meclis kararı ile ismi ‘’Avcılar Atatürk Stadyumu’’ olarak değiştirildi.


Avcılar bölgesinde 12 amatör futbol kulübüne ev sahipliği yapan stadyum, Avcılar’da bulunan tek futbol stadyumu. Stadyum olimpik ölçülerde olup, profesyonel maçlara da ev sahipliği yapan stadyumu bölgedeki amatör futbol takımları, iç saha maçlarının yanı sıra antrenmanlarını da yeni adıyla Avcılar Atatürk Stadyumda yapmaktadırlar


Stadyum içerisinde engelliler için özel tasarlanmış spor salonun yanı sıra ayrıca 

fitness salonu, güreş salonu, atletizm, sağlık odası ve dinlenme alanlarına sahiptir.  5240 seyirci kapasiteli stadyumun izolasyonu Kasım ayında yapıldı. 



2012 Mayıs ayında açılan ve Avcılar belediyesi Firuzköy Stadyumu olarak hizmet veren stadyum bundan sonra  yeni adıyla hizmet verecek.


Avcılar Atatürk Stadı.




Cihan...