27 / 04 / 2024

Fitch Ratings değerlendirme

Fitch Ratings değerlendirme

Fitch Ratings, ılımlı ekonomik büyüme, mevduat için rekabet ve de varlık yapısındaki ılımlı bozulmanın, 2015 yılında Türk bankaları için zorlu bir faaliyet ortamı yaratacağını bildirdi.

Fitch'ten Rusya'ya ruble uyarısı!

Fitch'ten Rusya'ya ruble uyarısı geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, son zamanlardan rublede görülen hızlı değer kaybının Rus bankalarının kredi profilleri üzerindeki baskılarını artırdığını bildirdi.

Türkiye’nin güçlü mali pozisyonunu görmek önemli!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Gergely Kiss Türkiye'yi değerlendirdi. Gergely Kiss, Türkiye’nin güçlü bir mali pozisyonu olduğunu görmenin de önemli olduğunu söyledi.

Fitch Ratings'ten Türkiye açıklaması!

Fitch Ratings'ten Türkiye açıklaması geldi. Kredi derecelendirme kuruluşu olan Fitch Ratings, cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından, Türkiye için “ politik risk hala yüksek ” açıklamasını yaparak değerlendirmesinde bulundu.

Fitch 7 Türk bankasının kredi notlarını değerlendirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 7 Türk bankası üzerinde çeşitli değerlendirme işlemleri yaptı. Fitch'in resmi internet sitesinde yayınladığı raporunda bankaların kredi notları teyit edildi.

Türk bankaları artan risklere karşı güçlü!

Fitch, Türk bankalarının 2014 yılında artan faiz oranları ve düşük büyüme baskısıyla karşı karşıya kalabileceğini buna karşın artan risklere karşı yeteri kadar güçlü olduğunu açıkladı...

Fitch Ratings'ten Avrupa konut piyasası açıklaması: Ilımlı fiyat artışı bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yaptığı değerlendirmede Avrupa konut piyasalarının çoğunda 2024 yılında ılımlı bir fiyat artışının görülmesinin beklendiğini kaydetti.

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

Fitch Ratings'ten Türk bankalarına deprem raporu!

Fitch Ratings, Türk bankalarının depremin etkilerini değerlendirdiği bir rapor yayınladı. Raporda belirtildiği üzere, afetin vurduğu bölgelerde bankaların riski sınırlı ve notlarının etkilenmesi olası görünmüyor. 

Fitch Ratings: ABD'de konut fiyatlarındaki artış hız kesecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, soğuyan talep ve kötüleşen satın alma durumu sebebiyle ABD'de nominal konut fiyatı artışının 2023 yılında ciddi ölçüde yavaşlamasını beklediğini açıkladı. 

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022/2!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2022/2 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2022 yılına ait değerlendirme katsayıları hakkında tebliğ, bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  Gülsevin Hoşfikir ve Penbe Bolat tarafından kuruldu.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin değerlendirme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin maliyeti ile ilgili değerlendirme yaptı.

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2021!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2021 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Karakaş ve Özen Şahingöz ortaklığında kuruldu.

Fitch Ratings değerlendirme Haberi

Fitch Ratings değerlendirme

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ılımlı ekonomik büyüme, mevduat için rekabet ve varlık yapısındaki ılımlı bozulmanın, 2015 yılında Türk bankaları için zorlu bir faaliyet ortamı yaratacağını bildirdi.


Fitch'in resmi sitesinde yapılan açıklamada, güçlü sermaye ve karlılık tamponlarının, görünümün durağan olduğu anlamına geldiği belirtilirken, sektörün kısa vadeli döviz cinsinden finansmana olan bağımlılığının artmasının görünüm için en büyük riski oluşturduğu ifade edildi.


Ilımlı ekonomik büyüme, mevduat için rekabet ve varlık yapısındaki ılımlı bozulmanın, 2015 yılında Türk bankaları için zorlu bir faaliyet ortamı yaratacağına işaret edilen açıklamada, "Bizim baz senaryomuz, ekonomik büyümenin orta vadede, yakın zamandaki yüksek seviyelerinin altında seyretmesi, yönetilebilir faiz ve kur oynaklığının sürmesi ve uluslararası finansmana erişimin devam etmesi yönünde" denildi.


Türk bankacılık sektörünün varlık kalitesinde, kredi portföylerindeki mevsimsel etkilerle bozulma...