24 / 05 / 2024

Fitness Festivali İstanbul MyFest nerede

Fitness Festivali İstanbul MyFest nerede

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor.

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

Karavan kullanıcıları ve doğaseverlerin merakla beklediği İstanbul Karavan Festivali, bu yıl 3. defa 19 Mayıs-20 Mayıs ve 21 Mayıs tarihlerinde Kilyos’ta gerçekleştirilecek.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Jatomi Fitness iflas etti! Tüm salonlarını kapattı!

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Ağaoğlu MyClub’ta Fitness Festivali İstanbul MyFest başlıyor!

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor.

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı!

Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'nin finali yapıldı. İstanbul'un en eski alışveriş çarşısı olan Mahmutpaşa Çarşısı'nda bu yıl üçüncü kez düzenlenen festivalin finalinde kurayla seçilen dört çiftin nikah merasimleri gerçekleştirildi.

Laleli Fashion Shopping Festivali 8 Eylül'de başlıyor!

Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile koordineli olarak gerçekleştirilecek alışveriş festivali, Türkiye'de fuar organizasyonları dışında yapılan bir ticari organizasyon olması sebebiyle de dikkati çekiyor.

Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor!

Açıldığından beri gerçekleştirdiği ilklerle bilinen İstanbul'un dinamik ve popüler Alışveriş Merkezi METROCITY, düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a taze bir soluk aldırıyor. Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor.

Martı Hotel'den 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

Mezitli'de 5. Soli Güneş Festivali yapıldı!

5. Soli Güneş Festivali yapıldı. Mezitli Belediyesi tarafından 5'incisi düzenlen Soli Güneş Festivali kapsamında sanatçı Sertab Erener konser verdi.Sahnede eski ve yeni şarkılarına yer veren Erener, Mersinlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Fitness Festivali İstanbul MyFest nerede Haberi

Fitness Festivali İstanbul MyFest nerede

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor. Ataşehir Ağaoğlu MyClub’ta, herkese açık olan ve 2 gün sürecek festivalde dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek eğitmenler grup derslerinde Zumba, Aero New Style, Funk-Hip Hop, Body Combat, Realryder Cycle, Bokwa, Brazuca, Knock Out, New Style Step ve Pilates yaptıracak.


Müzik, dans, eğlence ve sporun iç içe olacağı İstanbul MyFest’e sağlık ve spor kulüplerinin yanı sıra 10 bin ziyaretçinin katılması beklenirken festivalin her yıl geleneksel olarak devam etmesi planlanıyor. Öykü Varlı’nın sunacağı ve herkese açık olan İstanbul MyFest, 10-11 Ekim Cumartesi –Pazar günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Festivalin iki günlük giriş ücreti 20 TL ve biletler Biletix’ten temin ediliyor.


Ayrıntılı bilgi için www.istanbulmyfest.com adresini...