05 / 05 / 2024

fiyatlar ne zaman düşecek

fiyatlar ne zaman düşecek

Ekonomist ve akademisyenlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dolardaki artış sırasında fiyatları hangi hızla ve hangi oranla yükseltiyorlarsa aynı şekilde şimdi de geri indirmelerini özellikle bekliyoruz." dedi.

Dolar düşüşe geçti, fiyatlar neden sabit?

2020’nin başından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik durum gibi sebeplerle dolarda çok ciddi yükseliş yaşandı. Bu durumdan kaynaklı hammaddesi ithal edilen ya da yurtdışından alınan ürünlerin fiyatlarında çok ciddi artış görüldü.

Akaryakıt zammı ne zaman? Brent Petrol, BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatları 20 Mart 2024!

Pek çok sürücü akaryakıt zammı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki akaryakıt zammı ne zaman? BP, Shell, Opet ve Petrol Ofisi akaryakıt fiyatlarında son durum ne? 

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasındaki talep düşerken fiyatlar düşmedi. Peki fiyatlar ne zaman artacak, gayrimenkul için alım dönemi mi, kiralar neden yazın artıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?

Fındık sezonuna kısa süre kalmasıyla birlikte üreticiler fındık fiyatlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık fiyatları belli oldu mu? 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

TMO fındık taban fiyatları: Fındık fiyatları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2023?

Fındık fiyatları her sene Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanıyor. Peki, TMO fındık taban fiyatları: Fındık fiyatları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak 2023?

Çiftçiler merakla bekliyor: Buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? Hangi borsada şu an buğday fiyatları kaç TL?

Buğday ve diğer ürünlerin alım fiyatlarının açıklanması merakla bekleniyor. Peki buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? Hangi borsada şu an buğday fiyatları kaç TL? İşte 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Konut fiyatları ne zaman düşecek? Uzman isim ev alacaklar için tek tek açıkladı! 

Ev alacak milyonlarca kişi fiyatların ne zaman gerileyeceğini merak ediyor. Mars Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konuyla ilgili konuştu. Peki konut fiyatları ne zaman düşecek?

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

Hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak? Çiftçiler dikkat! TMO fiyatları erken duyuracak mı?

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, TMO’nun 2023 dönem hububat alım fiyatları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak?

İthal et fiyatları ne kadar olacak? Ne zaman satışa çıkacak?

İthal hayvanlar Edirne'ye geldi ve satışa sunulmak üzere kesimhanelere girdi. Peki ithal etler ESK satış mağazalarında ne zaman satışa çıkacak? ESK et fiyatlarında bir artış yapacak mı? Detaylar haberimizde...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları için ''yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

Benzin, motorin ve LPG'de dev indirim sinyali! Fiyatlar ne zaman düşecek? Opet, PO, Shell 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de indirim iddiası gündeme geldi. Brent petroldeki düşüş akaryakıt fiyatlarını da etkileyecek. Peki benzin, motorin ve LPG'ye ne zaman indirim gelecek? İşte Opet, BP, PO, Total, Shell 22 Kasım 2022 fiyat listesi...

Otomobil fiyatları düşecek mi? Araç fiyatları ne zaman düşer?

Otomobil fiyatları düşer mi, ne zaman düşecek? soruları vatandaşlar tarafından merakla soruluyor. İşte detaylar!

fiyatlar ne zaman düşecek Haberi

fiyatlar ne zaman düşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısı yaptı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türk ekonomisindeki son gelişmelerin değerlendirileceği sohbet toplantısına katılanları selamlayan Erdoğan, yapacakları istişarelerin şimdiden ekonomi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Erdoğan, son dönemde daha sık şekilde ülkenin Cumhuriyet dönemindeki ekonomi serencamına atıfta bulunduğunu dile getirerek, ülke olarak İzmir İktisat Kongresi'nden beri ekonomide hedeflere ulaştıracak bir yön tayin etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Dönemin ruhuna uygun araçlar ve yöntemlerle başlattıkları tüm hamlelerin maalesef bir kısmının küresel, bir kısmının da iç dinamiklere bağlı sebepler dolayısıyla yarım kaldığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

"Hep söylediğim gibi 1923 İktisat Kongresi kararlarının ömrü 1929 büyük buhranına kadar sürmüştür. Rahmetli Menderes ve Özal'ın başlattıkları atılımların akıbeti de hepinizin malumu. Türkiye...