02 / 05 / 2024

FKÖ

FKÖ

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşim birimi inşaatlarıyla ilgili kararından dolayı Birlemiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) gideceklerini söyledi.

İsrail Mescid-i Aksa'nın altını arkeolojik kazılarla oydu, her an yıkılabilir iddiası!

FKÖ'den Dr. Issa, Mescid'i Aksa'nın arkeolojik kazılar sonucunda her an yıkılabileceği uyarısında bulundu

Fk Altyapı İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fk Altyapı İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Fk Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fk Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş tarafından kuruldu.

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Rıfkı Enes Göçmen tarafından kuruldu.

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Rıfkı Enes Göçmen tarafından kuruldu.

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Marmara Fk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Fk Yapı Denetim Limited Şirketi ÇEkmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kınık tarafından kuruldu.

FKÖ: İsrail bu yıl Batı Şeria'da 12 bin 159 yasa dışı konut inşasını onayladı!

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), İsrail'in bu yıl Yahudi yerleşimciler için işgal altındaki Batı Şeria'da 12 binden fazla yasa dışı konut inşasına onay verdiğini duyurdu.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Ürdün Vadisi'nde koronavirüse rağmen inşaatlar devam ediyor!

Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Yerleşim Yerleri ve Ayrım Duvarı ile Mücadele Heyeti Başkanı Velid Asaf, Yahudi yerleşimcilerin Ürdün Vadisi'nde Filistinlilere ait geniş arazilerde inşaat faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti...

İsrail El-Halil'de 1500 dönüm araziye el koydu!

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El-Halil şehrindeyaklaşık 1500 dönüm araziye el koyd

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Yahudi yerleşim birimleri Oslo ümitlerini seraba döndürdü!

FKÖ ile İsrail arasında imzalanan Oslo Anlaşması'nın üzerinden geçen 25 yılın ardından Yahudi yerleşimcilerin sayısının 3 kart artması, Filistinlilerin bağımsız devlet ümitlerini seraba döndürdü.

FKÖ Haberi

FKÖ

Ramallah'taki başkanlık konutunda Filistin Kurtuluş Örgütü'nün (FKÖ) yönetim kurulu toplantısında konuşan Abbas, "İsrail'in topraklarımızdaki Yahudi yerleşim birimleri inşaatıyla ilgili kararından dolayı BMGK'ye gideceğiz" dedi.


"Baştan beri inşaatların meşru olmadığını söylüyoruz. BMGK'den bu konuyu soruşturmasını ve gerekli kararı almasını isteyeceğiz" açıklamasında bulunan Abbas, kesin başvuru tarihiyle ilgili bilgi vermedi.


Barış süreciyle ilgili olarak ise Abbas, Fransa'nın davetine binaen uluslararası bir konferans düzenlenmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.


Eski Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, ocak ayında Avrupa, ABD ve Arapları bir araya getirecek uluslararası bir konferansın hazırlıklarına başlayacaklarını duyurmuştu.


İsrail ile Filistin arasındaki barış görüşmeleri Nisan 2014'te...