04 / 05 / 2024

Flatofis devri

Flatofis devri

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Flatofis A Blok Servet GYO'ya devredildi.

Servet GYO'dan Flatofis A Blok devri bildirisi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Flatofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınması hakkında açıklama yapıldı.

Kat mülkiyetinin devri mecburiyeti nedir?

Kat Mülkiyeti Kanunu, kat maliklerine birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Malikin sorumluluklarını yerine getirmemesi halinde, bir diğer malikin "kat mülkiyetinin devri mecburiyeti" hakkı doğabiliyor. Peki, kat mülkiyetinin devri mecburiyeti nedir?

İpotekli taşınmazın devri nasıl yapılır?

İpotek, borçlunun borcu nedeni ile sahip olduğu veya olmadığı teminat olarak gösterilen taşınmaz üzerinde kuruluyor. Peki ipotekli taşınmaz mal başkasına devredilebilir mi? İpotekli taşınmazın devri nasıl yapılır?

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası ile 6 yıl her şey dahil imkanı sağlanıyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit uygulanıyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı!

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı kapsamında 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 184 oda kapasitesine sahip olan projede 2 kişilik aile için tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlıyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları sarı, beyaz, mavi ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede 24 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları tatil yapılacak dönemlere göre farklılık gösteriyor. 24 ay vade fırsatı sağlayan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

Kiracının devri nasıl olur?

Kiracı kiralananı tamamen veya kısmen başkasına kiraya verebileceği gibi, kullanım hakkını da başkasına devredebiliyor. Peki kiracının devir hakkı nedir? Kiracının devri nasıl olur?

İntifa hakkının bedelsiz devri!

Taşınmaz malların intifa hakkına sahip olan bir kimse, mal üzerinde ömür boyu kullanma hakkına sahip olmuş oluyor. Bu hak bedelsiz de verilebiliyor. İşte intifa hakkının bedelsiz devri..

İpotekli taşınmazın devri nasıl olur?

Bir taşınmazın ipotek edilmesi, ile alacaklı alacağını teminat altına almış oluyor. Borcun ödenmemesi halinde ipotek edilen taşınmaz satılarak borç tahsil ediliyor. Peki, ipotekli taşınmazın devri nasıl olur?

Hisseli tapu devri için gerekenler!

Bir mülkiyetin sahibi olan ortakların isimlerinin ve sayılarının belirtildiği tapuya hisseli tapu deniyor. Hisseli tapunun devri mümkün. Devir işlemi için bazı belgelerin temini gerekiyor. İşte, hisseli tapu devri için gerekenler!

Tapuda hisse devri masrafı!

Hisseli tapu sahipleri, hisselerinin devrini gerçekleştirebiliyor. Devir işlemleri taşınmazın bağlı olduğu tapu dairesinde yapılıyor. İşte, tapuda hisse devri masrafı!

Flatofis devri Haberi

Flatofis devri

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu 03.06.2016 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda,


1. 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun ilgili hükümleri ve SPK'nın II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği çerçevesinde Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'nin sahip olduğu İstanbul İli, Eyüp İlçesi, 158 Ada 1 Parsel A Blok'ta yer alan 80 adet bağımsız bölümün (Flatofis A Blok) ilgili diğer varlıklar ve yükümlülüklerle birlikte "Ortaklara Pay Devri Modeliyle Kısmi Bölünme" suretiyle Şirketimiz tarafından 31.12.2015 tarihi itibariyle kayıtlı değerleri üzerinden Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den devralınmasına,


2. Devralınan varlık ve yükümlülükler karşılığında Şirketimiz sermayesinin 51.680.655 TL artırılarak 52.000.000 TL'den 103.680.655 TL'ye yükseltilmesine ve artırılan sermayeyi temsil eden payların mevcut hissedarların yeni pay...