09 / 05 / 2024

flex kurtköy teslim

flex kurtköy teslim

Teslimlerinin 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Dumankaya Flex Kurtköy satılık daire fiyatları 124 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Park Planet Kurtköy teslim tarihi!

4 blokta 240 konuttan meydana gelen Park Planet Pendik projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Park Planet Kurtköy teslim tarihi 2017 yılının son ayları olarak belirtiliyor.

Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi ne zaman?

Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi!

Konut seçenekleri 2+1, 3+1, 4+1 ve dublekslerden oluşarak Kayabaşı Grup ve Redev Yapı imzası taşıyan Panorama Hill Kurtköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

360 Kurtköy teslim tarihi!

Ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödem yapılan projede daire tipleri 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. 360 Kurtköy teslim tarihi Nisan 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Flex Kurtköy ödül kazandı!

Eylül 2013'te teslim edilen Dumankaya Flex Kurtköy projesi, toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesinde bulunması ve birçok sosyal donatı alanları sebebiyle ödül kazandı. Dumankaya Flex Kurtköy projesi 2013'te teslim edilmişti.

Flex Kurtköy'e yeşil bina sertifikası!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Flex Kurtköy projesi dünyadaki en geçerli yeşil bina sertifika sistemi olarak bilinen Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) Gümüş sertifikası aldı.

Dumankaya Flex Kurtköy LEED Gümüş sertifikası aldı!

Dumankaya Flex Kurtköy, ABD’deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından geliştirilen Enerji ve de Çevre Dostu Tasarımda Liderlik ( LEED ) Gümüş sertifikası almaya hak kazandı.

Avlu Kurtköy teslim tarihi!

İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa edilen Avlu Kurtköy teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Avlu Kurtköy projesinde fiyatlar ise 185 bin TL'den başlıyor...

Pendik Avlu Kurtköy teslim tarihi!

Topkam 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Pendik Avlu Kurtköy teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olması öngörülüyor. Projede yer alan daireler Eylül ayında satışa sunulacak...

Avlu Kurtköy teslim tarihi!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş ortaklığıyla hayata geçirilen Yapı Avlu Kurtköy teslim tarihi 2016 yılının Arlaık ayı olması öngörülüyor. Projede yer alan dairelern fiyatları 185 bin TL'den başlıyor...

W Roof Kurtköy teslim tarihi!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı ile inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerini barındıran W Roof Kurtköy teslim tarihi...

Blue Planet Kurtköy teslim tarihi!

Konutların alanlarının 52,31 metrekare ile 233,51 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Blue Planet Kurtköy teslim tarihi 2015 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Mini Point Kurtköy teslim tarihi!

Anadolum İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Mini Point Kurtköy teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Mini Point fiyatları 135 bin TL ' den başlangıç gösteriyor...

flex kurtköy teslim Haberi

flex kurtköy teslim

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Dumankaya Flex projesi, Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 376 adet konutun yer aldığı proje İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor.


Dumankaya Flex Evleri'nde yer alan ortak kullanım alanları şu şekilde, fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanı, alışveriş birimleri, açık-kapalı otopark, 24 saat güvenlik, toplantı salonları, teras bahçeler, kademeli yansıma havuzları.


5 blok halinde tasarlanan Flex Evleri'nde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Proje 1+0, 1+1 ve 2+1 home ofislerden oluşuyor. Dumankaya Flex Evleri'nde teslimler 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.


Flex Evleri'nde konut kredisi ile ödeme yapılmadığında yani taksitle ödendiğinde yüzde 10 daha az ödeniyor. Ayrıca projede taksitler hemen ödenebiliyor, peşinat ise teslimde ödeniyor.



Dumankaya Flex Kurtköy satılık daire fiyat listesi; 1+0'lar için!


40 metrekare 1+0 daireler...