02 / 05 / 2024

Flo Karaman Park AVM

Flo Karaman Park AVM

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

Park Karaman Alışveriş Merkezi 150 milyon TL'ye mal olacak!

 İnoğlu İnşaat tarafından, 150 milyon yatırımla hayata geçirilen Park Karaman 26 Kasım'da hizmete açılacak. 

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Sakarya Karaman Park yarın ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilecek olan yeni yaşam alanı yarın ihaleye çıkıyor.

Sakarya Yenikent'in yıldızı parlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre yeni yıl hediyesi olarak duyurduğu Karaman Park projesinde meclis onayının alındığını sosyal medya hesabından duyurarak sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Karaman Akçaşehir'de çocuk parkı açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, 'kardeş kent' Karaman Akçaşehir'de yapımını tamamladığı çocuk parkının açılışını yaptı. 4 bin metrekarelik alana kurulan parkta, çocuk oyun alanı, spor sahası ve spor alanı da oluşturuldu.

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Karaman'da park yenileme çalışmaları devam ediyor!

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karaman merkezde yer alan parklar, Park-Bahçe ekipleri tarafından tek tek elden geçiyor.

Karaman'da parklar yenileniyor!

Karaman Belediyesi, mevcut parklara bakım, onarım ve yenileme çalışması yapıyor. Karaman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, revize edilmesi gereken tüm parkları elden geçiriyor.

Flo Karaman Park AVM Haberi

Flo Karaman Park AVM

Yeni mağaza açılışlarına devam eden Flo, Park Karaman AVM'de açtığı 824 metrekarelik yeni mağazası ile yurt içinde büyümeyi sürdürüyor.

Flo tarafından yapılan açıklamaya göre, Flo, Karaman'daki yeni mağazasının açılışını yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, mağaza ağını her yıl daha da büyüten Flo, ulaşılabilir fiyatlı, kaliteli ve dünya trendlerine uygun ürünlerini Park Karaman AVM'deki 824 metrekarelik yeni mağazasında bölge halkının beğenisine sunarken, yurt içindeki mağaza sayısını da her geçen gün artırmaya devam ediyor.

Güncel moda ve geniş ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan Flo, Türkiye'nin dört bir yanındaki mağazalarının yanı sıra online ayakkabı alışveriş sitesi "www.flo.com.tr" ile de hizmet veriyor. Flo, yurt dışında da mağaza sayısını artırarak global marka olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor.