08 / 05 / 2024

Flo mağaza hedefi

Flo mağaza hedefi

Flo Mağazacılık'ın satın aldığı ünlü ayakkabı markası Nine West, yeni sahibi ile atağa kalkmış durumda. Geçen yıl ABD'li ayakkabı devinin Türkiye lisans haklarını satın alan Flo, büyüme için düğmeye basmış.

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

FLO Trabzon’da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına devam eden FLO, Trabzon’daki yeni mağazasını hizmete açtı.

FLO'dan Mardin'e yeni mağaza!

Mağaza ağını her sene daha da büyüten FLO Mardin'de yeni mağaza açtı...

Flo iki yıl içinde 50 mağaza açma hedefliyor!

Flo Mağazacılık'ın satın aldığı ünlü ayakkabı markası Nine West, yeni sahibi ile atağa kalkmış durumda. Geçen yıl ABD'li ayakkabı devinin Türkiye lisans haklarını satın alan Flo, büyüme için düğmeye basmış.

FLO Kenya’da mağaza açacak!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi amaçlayan FLO, daha önce olmayan Kenya pazarına girdi.

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Flo 2019'da 75 yeni mağaza açacak!

2018’de toplam 82 yeni mağazayı bünyesine katan Flo, gelecek yıl da 75 yeni mağaza daha açmayı planlıyor...

Flo 2019'da yurt dışında 40 mağaza açacak!

Halen 550 mağazası bulunan Flo Mağazacılık yatırımlarında hız kesmiyor. Bu yılın yedi ayında yüzde 30 büyüme yakalayan şirket, önümüzdeki dönemde rotasını yurt dışına kıracak. Şirket, 2019'da yurt dışında 40 mağaza açmayı planlıyor.

Flo mağaza hedefi Haberi

Flo mağaza hedefi

Stratejik noktalarda mağaza açıp yeni koleksiyonlar çıkarırken ekibini de güçlendiriyormuş. Para'dan Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın öğrendiğine göre, iki yıl önce konkordato ilan eden Beta'nın sahibi Ercan İkiışık'ın kızı Özlem İkiışık Nine west'in yönetimine getirilmiş. Duyumlarımıza göre markayı Türkiye'de başarıya ulaştıran eski sahibi Özçoban Ailesi'nin kızıyla da bir görüşme yapılmış. 1997'de markayı Türkiye'yle tanıştıran duayen iş adamı Kamil Özçoban'ın kızı Zeynep Özçoban'la anlaşma sağlanamamış. Park Bravo'nun sahibi olan aynı zamanda Zara ve La Senza gibi moda devlerini de Türkiye'ye getiren Özçoban Ailesi, Nine West ile büyük başarı yakalamıştı. Öyle ki markanın Türkiye ayağının satışları Amerika'yı geçmişti. Özçoban işlerinin yoğunluğunu azaltmak amacıyla markayı Landmark International'a devrederek sektörden çıkmıştı. Bu devirden birkaç yıl sonra ise dünya ayakkabı devi iflas koruma başvurusunda bulundu. 2018'de...