29 / 04 / 2024

flora bahçekent iletişim

flora bahçekent iletişim

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Bahçekent Flora'da 875 adet konut ve 260 adet ticari alan bulunuyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Bahçekent Flora ne zaman teslim?

Bahçekent Flora Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki Bahçeşehir Bahçekent Flora ne zaman teslim edilecek?

Flora Bahçekent teslim tarihi!

Flora Bahçekent teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yer alan Bahçekent Flora projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Flora Bahçekent telefon numarası!

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Star İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen Flora Bahçekent Evleri telefon numarası nı haberimizde bulabilirsiniz. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Flora Bahçekent adres!

Flora Bahçekent adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İstanbul Bahçeşehir girişinde hayata geçirilen Bahçekent Flora projesinde 36 ay vade farksız ya da banka kredisi vadelendirme imkanı bulunuyor

Bahçekent Flora satış ofisi!

Bahçekent Flora satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçekent Flora projesinde fiyatlar 145 bin 300 lira ile 435 bin lira arasında değişiyor...

Bahçekent Flora fiyat!

Bahçekent Flora fiyat bilgileri kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 145 bin TL olarak belirlendi. Projenin ilk etabında yer alan dairelerin 2016 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Flora Bahçekent iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Hadımköy - Hoşdere Yolu üzerinde yaşama geçirilen Flora Bahçekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 0212 607 01 21 - 444 58 13...

Bahçekent Flora projesi!

Bahçekent Flora projesi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı imzası taşıyor. Bahçekent Flora projesi İstanbul Hadımköy - Hoşdere Yolu üzerinde inşa ediliyor.

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esta Bahçelievler iletişim bilgileri!

Esta İnşaat tarafından hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden oluşuyor. İşte Esta Bahçelievler iletişim bilgileri...

Esta Bahçelievler iletişim!

Esta Bahçelievler iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Esta Bahçelievler projesinde teslimler 28 ay sonra yapılacak...

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Erkan Yavuz imzasıyla kuruldu.

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi!

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul'ün projesi Nef Bahçelievler'de satışlar bu ay başlıyor...

Tual Bahçekent Konutları iletişim!

Blok katlarının 4, 14, 25 ve 26 kat şeklinde yükseldiği proje 23 blok halinde bulunacak. Tual Bahçekent Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 9 324 olarak belirlendi.

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim!

Tual Bahçekent Hoşdere iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 23 bloktan meydana geliyor.

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Karat 34 Bahçelievler iletişim!

Karat 34 Bahçelievler iletişim için satış ofisiyle 0212 659 60 93 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Bahçelievler Yenibosna'da yükselecek projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim!

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim için satış ofisiyle 444 9 324 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Tual Bahçekent Evleri iletişim!

Tual Bahçekent Evleri iletişim için 444 9 324 telefon numarasını arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek proje 1.800 konuttan meydana geliyor.

flora bahçekent iletişim Haberi

flora bahçekent iletişim

"Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen proje İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzası taşıyor.


Bahçekent Flora 'da yer alan konutların alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 450 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Başakşehir Flora Bahçekent'in sosyal alanları dinlenme alanları, güneş panelleri, bölge parkı, yüzme havuzu, fitnes, sauna, basketbol sahası, Türk hamamı, kafe, vitamin bar doğa ve ticari alanları, otomatik atık geri dönüşüm sisteminden oluşuyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Flora Bahçekent Evleri Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Proje Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın bir bölgede bulunuyor.


Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?

Satışlarının yüzde 70'ini...