19 / 05 / 2024

flora projesi

flora projesi

Toki İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirdiği Bahçekent Flora'yı lansmanla görücüye çıkardı.

Bahçekent Flora 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Bahçekent Flora gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçekent Flora'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Petek Flora projesi tamamlanma aşamasına girdi!

Villa projeleriyle kentte öne çıkan inşaat firmalarından Petek Yapı, bugün itibarıyla Petek Flora ve Petek Konakları-2 projelerini sürdürüyor

Bahçekent Flora güncel fiyat!

Bahçekent Flora Evleri projesinde teslimler yıl sonunda başlıyor. Bahçekent Flora projesi Emlak Konut'un dev kampanyası kapsamında yer alıyor...

İzmir Torbalı Park Flora 2 projesi için start verildi!

132 dairelik 1 projesini tamamlayan Yeni Ümit İnşaat, Torbalı Mahallesi'nde 127 oluşan, 30 milyon liralık Park Flora 2 projesi için düğmeye bastı.

Bahçekent Flora 2015 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu açıklandı.

Flora Şehir projesi beğeni topluyor!

Konya'nın gelişen en değerli bölgesinde yükselen Flora Şehir projesi sosyal özellikler ve geniş daire seçenekleriyle beğeni topluyor. Projede 2+1 ve 3+1 dairelerin standart, teraslı ve bahçeli konut seçenekleri bulunuyor.

Bahçekent Flora değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir'de bulunan "Bahçekent Flora" projesi için hazırlatılan 'Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Flora Şehir projesi Konya'da hayata geçiriliyor!

Dağ Mühendislik yeni projesi Floraşehir’i düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dağ: "Toplam 334 daireye sahip Floraşehir, her yönden ışık alan son derece kullanımlı konutlardır." dedi..

Bahçekent Flora projesinin değeri ne kadar?

Bahçekent Flora projesi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Bahçekent Flora tamamlandığında toplam değeri 349 milyon 706 bin TL olacak...

flora projesi Haberi

flora projesi

Toki İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirdiği Bahçekent Flora'yı lansmanla görücüye çıkardı. 


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Başakşehir, İstanbul'un hızlı gelişen noktalarından. Buradaki projelerle bölge her geçen gün değer kazanıyor. Kuzey Marmara Oto yolu ile 3'üncü hava limanına yakınlığı ve çalışmaları süren metro hattı ile bu bölge gelecek eden bu nokta" dedi. 


875 KONUT VAR


Bahçekent Flora'nın yatırımcılarından Mehmet Yeşil ise şu bilgileri paylaştı: "Toki İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle Başakşehir'de geliştirdiğimiz projemizi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar inşaat ortaklığında inşa ediyoruz. 140 bin metrekare genişliğindeki Hoşdere Bölge Parkı'na komşu bir noktada konumlandırdığımız projemiz, 22 bin metrekarelik rekreasyon alanıyla bütünleşen bir yapıya sahip."


Hürriyet...