02 / 05 / 2024

Foça belediyesi projeleri

Foça belediyesi projeleri

Foça sahilindeki düzenleme çalışmaları devam ediyor. Foça Belediyesi, dönüşüm paletlerinden oturma grupları, kullanılmaş sebze ve meyve kasalarından da çiçeklikler yaparak ilçeye estetik bir görüntü kazandırdı.

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Foça Terminali 7 Nisan'da açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gerenköy'de bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salon ile Foça’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak ilçe terminalini 7 Nisan Cumartesi günü hizmete açıyor.

Foça Terminali tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça'nın ulaşım ve turizm sektörlerini canlandıracak bir projeye daha imza attı.

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salon'da son rötuşlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’nın Gerenköy mahallesinde, bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salonda son rötuşları yapıyor.

Foça'ya Deniz Manzaralı Terminal binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 5.5 milyon liralık yatırımla inşaatına başladığı deniz manzaralı Foça Terminal binasının yüzde 95’ini tamamladı. Yeni terminal kazandırmak için geriye sayıma başladı.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Foça Terminali 2017'de hizmete giriyor!

Foça’ya 13 bin 500 metrekarelik yeni bir ilçe terminali kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4.3 milyon liralık bu yatırımı Nisan’da hizmete açacak.

İzmir Yeni Foça’ya 41 milyon liralık arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmayı yaklaşık 41 milyon liralık yatırımla hizmete aldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin 2. etabı yapılacak!

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Tekirdağ-Hayrabolu yolu üzeri Bıyıkali mahallesinde hizmete giren Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin ilk etabı yemyeşil görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Muratpaşa Belediyesi ek hizmet binası boşaltıldı!

Muratpaşa Belediyesi KDV hariç 29 bin lira kira ödediği ve ‘Yenisini yapmak daha ucuza malolurdu’ eleştirisi alan ek hizmet binasını 2 yıl daha süresi varken boşaltma kararı aldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden dönüşüm uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir uyarı yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşümün adalet ve uzlaşma ekseninden sapmadan, halkın haklarını koruyan ve kollayan bir anlayışla sürdürüldüğünü belirtti.

Foça'da termik santral protesto edildi!

İZMİR'in Foça İlçesi'nde, aralarında bisikletlilerinde yer aldığı bir grup, Aliağa'da kurulmak istenen Kömüre Dayalı Termik Santrallere karşı protesto gösterisi yaptı.

Foça belediyesi projeleri Haberi

Foça belediyesi projeleri


Foça Belediyesi, dönüşüm paletlerinden oturma grupları, kullanılmaş sebze ve meyve kasalarından da çiçeklikler yaparak ilçeye estetik bir görüntü kazandırdı. Belediyenin kendi bünyesinde geri dönüşümlü malzemeden hazırladığı çiçeklik ve oturma grupları sahilde gezintiye çıkanların da beğenisini topladı. Yük taşımakta kullanıla tahta paletlerin kesilip biçilerek oturma gruplarına, tahta kasaların da çiçekliğe dönüştürülme projesi, özellikle ilçeye ilk kez gelenler için farklı bir görüntü oluşturdu. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Son yıllarda yaz aylarında Foça'ya ve sahillerimize artan talep karşısında deniz kıyısında dinlenmek isteyenler için oturma grupları yetersiz kaldı. Bir çalışma grubu oluşturduk. Arkadaşlarımız tahta paletleri bank, sebze ve meyve kasalarını da çiçeklik yapma fikrini ortaya attı. Kendi bünyemizde sıfır maliyette üretim yapıyoruz. Vatandaşımız da memnun oldu. Bu uygulamayı Foça'nın sahili olan her...