16 / 05 / 2024

Fokurtu çay bahçesi satılıyor

Fokurtu çay bahçesi satılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan ve çay bahçesi olarak kullanılan araziyi satışa sundu. Arazinin satış ihalesi 6 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!

Erzurum İli Aziziye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan otopark, çay bahçesi ve engelsiz yaşam merkezini kiraya verirken, iki adet ticari arsayı satışa çıkarıyor.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Beykoz'un en güzel mesire yerlerinden biri olan Çayır millet bahçesi oluyor. Proje  İBB Meclisi'nde oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Beykoz Çayırı'nın millet bahçesi yapılmasına veto!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı'nın, oyçokluğu ile Millet Bahçesi olmasına karar verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kararı veto etti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

İBB Meclisi'nde Beykoz Millet Bahçesi tartışması!

İBB Meclisi'nin 15 Eylül tarihli oturumunda tarihi Beykoz Çayırı, oy çokluğu ile Millet Bahçesi'ne yapıldı CHP grubunun onay vermediği karar, çayırın yapılaşmaya açılacağı nedeniyle tepkilere neden oldu.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Gebze'ye millet bahçesi müjdesi!

Fatih Sultan Mehmet'in  Avrupa seferi öncesi otağını kurduğu Gebze’deki Hünkâr Çayırı’na,  millet bahçesi inşası için çalışmalar başladı.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

Beykoz'a millet bahçesi müjdesi!

Önceki gün Beykoz Belediyesi'ne bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'un Çayır ilçesine millet bahçesi yapılacağını dile getirdi.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Fokurtu çay bahçesi satılıyor Haberi

Fokurtu çay bahçesi satılıyor

Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre, Haydarpaşa Garı'nın yaklaşık 500 metre kuzeyinde, Saraçlar Çeşme mevkisinde yer alan ve halen "Fokurtu Aile Çay Bahçesi" adıyla hizmet verilen araziyi satışa sundu. İBB araziyi, 5 milyon TL'nin üzerinde bir bedelle satmak istiyor.

İmar durumuna göre arazinin bir kısmı konut diğer kısımları ise park ve yol alanında kalıyor. Satışa konu olan kısım ise toplam arazinin üçte biri. 6 Mart'ta yapılacak satış ihalesine konu arazi için, 5 milyon 267 TL muhammen bedel belirlendi. Arazi bu bedel üzerinden yapılacak açık artırma ile satılacak. İhaleye katılacakların 158 bin TL geçici teminat yatırması gerekiyor.

İbrahimağa Mahallesi 253 ada 71 parselde bulunan arsanın, ihale ilanında "halihazır" durumu için "işgali" olduğu ve büyük kısmı yola gitmiş olan 69 nolu parselle birleşme şartı...