30 / 04 / 2024

Folkart 2015

Folkart 2015

Önümüzdeki bir yıl içinde toplam 1 milyar TL’lik inşaat projesi hayata geçirecek olan Folkart, 5 yıl içinde İzmir’den çıkan en büyük inşaat şirketi olmayı hedefliyor.

Folkart, gayrimenkul liderliğinde ilk 10'da!

İlki bu yıl gerçekleşen Real EstateStars’da”2015 yılı içerisinde En Çok Ciro Yapan Şirketler” sıralamasında Folkart, İstanbul dışından ilk 10’a girme başarısını gösterdi.

Folkart Blu Çeşme'de 1+1'ler 286 bin euroya!

Folkart Yapı tarafından inşa edilecek Folkart Blu Çeşme 6 bin 787 metrekare alan üzerinde bulunuyor. Projenin inşaatına Eylül 2015'te başlanılması planlanıyor.

İzmir Folkart Life Bornova Evleri nerede?

2015 yılının Haziran ayında daire teslimlerinin geçekleşeceği İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri nerede?

Folkart Towers'ta yılbaşı partisi!

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamasını ışık ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra, Folkart Towers'taki ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak..

Folkart Towers'tan görkemli kutlama!

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamış olmasını muhteşem ışık, havai fişek gösterilerinin yanı sıra Folkart Towers ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak.

Aston Martin Folkart Towers showroomu 2015'te açılacak!

Aston Martin'in Türkiye distribütörü Yeniköy Motors, ocak ayında Folkart Towers'ta showroom açacak. Yeniköy Motors'un sahibi Nevzat Kaya, her daim büyüme odaklı hareket ettiklerinin altını çizdi...

Kınaş Zümrüt 'te 3 oda 1 salon 170 bin liraya! Ekim 2015'te teslim!

Kınaş Zümrüt'te satışlar başladı, projenin teslimlerinin Ekim 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor

Folkart Towers teslim tarihi!

Folkart Towers teslim tarihi, adres bilgileri, telefon numarası ve detaylı proje bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Folkart Yapı Folkart Towers adres bilgileri!

Folkart Yapı Folkart Towers adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. İzmir Bayraklı'da yükselen Folkart Towers daire fiyatları 196 bin dolardan başlıyor...

Quasar Mecidiyeköy Rezidans 2015'te teslim! Metrekaresi 6 bin dolar!

2015 yılı içerisinde teslimlerinin gerçekleşeceği Quasar Mecidiyeköy Rezidans projesinde yer alan dairelerin alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor...

İzmir Folkart Towers adres bilgileri!

İzmir Folkart Towers adres bilgileri haberimizde hem açık adres hem de krokili bir şekilde yer alıyor

Folkart Yapı Folkart Towers telefon!

Folkart Yapı Folkart Towers telefon numarası, fiyat listesi ve detaylı proje bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Walmart 2015 yılına kadar Türkiye'de mağaza açacak!

Perakende duayeni Nurullah Öztürk Walmart'ın 2015 yılına kadar Türkiye'de olacağını söyledi

Folkart 2015 Haberi

Folkart 2015

Folkart Yapı, Bornova’da hayata geçirdiği 830 konutluk yeni projesi Folkart Life Bornova’yı satışa sundu. 250 milyon TL’ye malolacak proje 24 ayda teslim edilecek.


Proje alanında gerçekleştirilen toplantıda sadece iyi ev vaad etmediklerini, iyi komşular, huzurlu, güvenli bir yaşam alanı sunduklarını dile getiren Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “830 konuttan oluşan projemizin maliyeti 250 milyon TL. Toplam 100 bin metrekare inşaat alanı var. Ulaşılabilir lüks sloganı ile tanıttığımız projede fiyatlar 189 bin TL’den başlıyor. Stüdyo daireden 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Şu ana kadar konutların yüzde 50’si için satış opsiyonu aldık. Bugünden itibaren satışa sunuyoruz. Bizim tahminimiz proje tamamlandıktan sonra yatırımcıya yüzde 40-50 kazanç sağlayacağı yönünde. Folkart Towers’ta da böyle oldu” diye konuştu. 


Folkart Yapı’nın 2006 yılında kurulduğunu hatırlatan...