03 / 05 / 2024

Folkart bayraklı projeleri

Folkart bayraklı projeleri

Arka arkaya başlayan projeler ve artan talep, pek çok yatırımcının rotasını değiştirdi. Şehrin kalbinde yer alan ve Manhattan gibi olması planlanan bölgede yatırımların öncüsü ise Folkart oldu...

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart’ın Çeşme’deki projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills,  Uluslararası Gayrimenkul ve Alman Tasarım ödüllerinden gururla ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ‘En iyisi için çalıştık” diye açıklama yaptı. 

Folkart Towers Bayraklı fiyatları!

Folkart Towers Bayraklı fiyatları 599 bin TL'den başlıyor. Folkart Towers projesi İzmir Bayraklı'da inşa edildi...

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Bornova projesi konut, ofis, ticaret ve kolej alanından meydana geliyor. İşte Folkart Bornova Bayraklı satış fiyatları!

Folkart Basmane projesi 900 milyona mal olacak!

İzmir'i üst segment inşaat projeleri ile tanıştırma hedefiyle 2006 yılında yola çıkan Folkart, 10 yıl gibi kısa bir sürede bu hedefin de üzerine çıktı.

Folkart'ın projeleri yasalara uygundur!

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Folkart'ın Çeşme Paşalimanı'ndaki projesi için "Gerek Folkart gerekse diğer projelerin tamamı yasalara, yönetmeliklere ve mevzuatlara uygundur" dedi.

Folkart Çeşme proje fiyatları!

Folkart Çeşme proje fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu, Mayıs 2017'de teslim edilecek...

Folkart Çeşme ev fiyatları!

Folkart Çeşme projeleri Folkart Hills ve Folkart Blu satışa sunuldu. Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme projeleri 2017'nin yazı başlamadan teslim edilecek...

Folkart Yapı'dan Çeşme'ye 250 milyonluk 2 proje!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle Türkiye'nin en büyük inşaat grubu olmaya aday Folkart Yapı, Çeşme'de satışına başladığı 'Folkaıt Blu' ve "Folkart Hills' projeleri ilk kez tanıttı.

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

Folkart bayraklı projeleri Haberi

Folkart bayraklı projeleri

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı, her geçen gün daha da parlıyor. Arka arkaya başlayan projeler ve artan talep, pek çok yatırımcının rotasını değiştirdi. Şehrin kalbinde yer alan ve Manhattan gibi olması planlanan bölgede yatırımların öncüsü ise Folkart oldu. Folkart Yönetim Kumlu Başkanı Mesut Sancak'a göre bölgenin konumu ve imar durumundan dolayı önümüzdeki 5-10 yıl içinde yapılaşma tamamlandığında bu bölgede irili ufaklı 100 un üzerinde proje olacak. 


İzmir'in Manhattan'ı olma yolunda ilerleyen Bayraklı'da kuleler birbiri ardına yükselmeye başladı. İzmir'in yeni kent merkezi, sadece yerli yatırımcının değil, İstanbul ve Ankaralı güçlü yatırımcıların yanı sıra yabancı yatınmcılann da dikkatini çekmeye başladı. İzmir'e yatırım yapmak isteyen dev firmalar, yüz milyonlarca dolarlık projeler hazırlamaya başladı. Yeni kent merkezi olarak belirlenen 450 hektarlık arazide toplamda önümüzdeki...