04 / 05 / 2024

Folkart Bornova Evleri ne zaman teslim

Folkart Bornova Evleri ne zaman teslim

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Folkart Bornova Evleri ‘nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Folkart Bornova Evleri iletişim!

Folkart Bornova Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Folkart Bornova Evleri ‘nde 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Folkart Yaka Evleri satış fiyatları!

Folkart Yapı imzasıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Folkart Yaka Evleri 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak yükseliyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi!

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak tasarlanan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri  bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri fiyat!

Folkart Yaka Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor. 

Folkart Yaka Evleri nerede?

130 konut ve 13 ticari üniteden meydana gelen Folkart Yaka Evleri projesinde lansmana özel fiyatlar ile ödemeler yapılabiliyor. Peki, Folkart Yaka Evleri nerede?

Folkart Yaka Evleri'nde 272 bin liraya! Yeni proje!

Folkart Yaka Evleri'nde lansmana özel fiyatlar 272 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Folkart Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek projede teslimler 2020 yılının Şubat ayında yapılacak. 

Trend Bornova Evleri satış ofisi!

Trend Bornova Evleri projesi İzpek İnşaat tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirildi. Projede daire ve home ofislere yer veriliyor...

İzpek Trend Bornova Evleri geliyor! Yeni proje!

Bornova'da Ankara caddesi üzerinde yükselen İzpek Trend Bornova Projesi'nde 168 bağımsız birime yer veriliyor. Projede teslimler 2019 Mart'ta yapılacak..

Folkart İncity Evleri ödeme şartları!

Folkart İncity Evleri ödeme şartları kapsamında cazip fırsatlar sunuluyor. İzmir Bornova'da yükselen projede daire fiyatları 281 bin TL'den başlıyor...

Folkart İncity Evleri 2017 fiyatları!

Folkart İncity Evleri 2017 fiyatları 281 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan projede cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Çeşme Folkart Ardıç Evleri fiyat!

Folkart Ardıç Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir Çeşme'de hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Folkart Ardıç Çeşme fiyatları!

Folkart Ardıç Evleri projesi Folkart Yapı imzasıyla İzmir Çeşme'de hayata geçirildi. Folkart Ardıç Çeşme fiyatları ne kadar?

Çeşme Folkart Ardıç Evleri fiyatları!

Toplam 27 suit daireden meydana gelen Folkart Ardıç projesi Haziran 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Çeşme Folkart Ardıç Evleri fiyatları 301 bin Euro'dan başlıyor.

Folkart Ardıç Evleri fiyat listesi!

Folkart Ardıç projesi Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. İzmir Çeşme'de yükselecek projede 1+12den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Folkart Bornova Evleri ne zaman teslim Haberi

Folkart Bornova Evleri ne zaman teslim

828 konuttan meydana gelen Folkart Bornova Evleri ‘nde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


İçerisinde çocuk havuzu, cafe ve çarşı, kapalı otopark, yüzme havuzları, açık ve kapalı süs havuzu, SPA ve fitness ve yürüyüş yolu gibi ortak kullanım alanları bulunan Folkart Life Bornova projesinde teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.


Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Proje Folkart Yapı imzası taşıyor.


Folkart Life Bornova fiyatları ;stüdyo daire fiyatları 189 bin TL’den,1+1 daire fiyatları 270 bin TL’den,2+1 daire fiyatları 382 bin TL’den, 3+1 daire fiyatları 573 bin TL’den, 4+1 daire fiyatları 760 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 25...