17 / 05 / 2024

Folkart Hills satış ofisi

Folkart Hills satış ofisi

Çeşme Folkart Hills projesinde daire fiyatları 330 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Folkart Hills projesinde 70 adet konut yer alıyor...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

DAP YAPI Garden Hills satışta!

Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı DAP YAPI Garden Hills'te konut satışı başladı. Proje dahilinde daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor!

Hollywood'un en nüfuzlu oyuncu, yönetmen ve yapımcılarından biri olan Sylvester Stallone, Beverly Hills'teki lüks villasını satıyor. Sylvester Stallone'nin evi için istediği fiyat ise tarihe geçti.

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini 7,5 milyon dolara satıyor!

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini, 7.5 milyon dolardan satışa çıkardı. Malikanede . Evde, altı yatak odası, yedi banyo, büyük bir bahçe, garaj, mahzen, sinema ve oyun odalarının yanı sıra bir de havuz bulunuyor...

Brad Pitt ve Jennifer Aniston Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2001-2004 yılları arasında yaşadıkları Beverly Hills’te bulunan malikanesini satışa çıkardı.

Charlie Sheen Beverly Hills'teki evini 8 milyon dolara satıyor!

Charlie Sheen, Beverly Hills'teki gösterişli evini fiyatında indirim yaptığı halde evini bir türlü satamadı. Uzun bir zaman önce 10 milyon dolara satışa çıkardığı evine alıcı bulamayınca 8 milyon dolara yeniden satışa sundu.

Emma Stone Beverly Hills'teki evini satıyor!

Emma Stone, Beverly Hills'te bulunan lüks evini satışa çıkardı. Daha büyük bir yere geçmek isteyen Stone, evi için 3.8 milyon dolar istiyor.

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Folkart Hills satış ofisi Haberi

Folkart Hills satış ofisi


İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Hills projesi Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor. Folkart Hills projesi Çeşme Marina'nın karşısında yer alıyor.


Çeşme Folkart Hills projesinde daire teslimleri 2017 yazının başında gerçekleştiriliyor. Folkart Hills Evleri projesinde 70 adet daire yer alıyor. Folkart Hills fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor. 


Çeşme Folkart Hills projesinde 28 adet 1+1 daire, 19 adet 2+1 daire, 20 adet 3+1 daire, 3 adet 4+1 adet konutlar bulunuyor. Folkart Hills projesinde 8 bin metrekare peyzaj alanı yer alıyor.


13 bin 955 metrekare alanda inşa edilen Folkart Hills Çeşme projesinde çocuk havuzu, yüzme havuzu, iskele, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Telefon: 444 2 278

Web: http://folkartcesme.com/

Gülcihan...