02 / 05 / 2024

Folkart Towers yılbaşı kutlaması

Folkart Towers yılbaşı kutlaması

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamış olmasını muhteşem ışık, havai fişek gösterilerinin yanı sıra Folkart Towers ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak.

Folkart Towers, yılbaşında unutulmayacak görsel şova imza attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği yılbaşı etkinliğinde ünlü şarkıcı Teoman sahne alırken, havai fişek ve ışık gösterileri de yapıldı. Folkart Towers, yılbaşında unutulmayacak görsel şova imza attı.

Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017!

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor. Projede deniz manzaralı ofislerde 2,95 TL sabit kur avantajı sağlanıyor.  İşte Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017...

Trump Towers yılbaşında açık mı?

Trump Towers, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Trump Towers yılbaşında açık mı? Trump Towers yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Trump Towers 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın havai fişek gösterisiyle karşıladı!

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın muhteşem havai fişek gösterisi ile karşıladı. Kentte yılbaşı kutlamalarının sembolü olan ve canlı yayınlanan gösteri Türkiye ölçeğinde beğeni topladı

Folkart Towers yeni yıla hazırlanıyor!

İzmir’e yaptığı büyük yatırımlarla şehre katkısını sürdüren Folkart Yapı’nın isminden söz ettiren Folkart Towers’ı yeni yıla hazırlanıyor.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

Folkart Towers'ta Folkart Gallery açıldı!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi unvanıyla, İzmir'in yeni sembolü haline gelen Folkart Towers'ın 18'inci katında açılan Folkart Gallery, iddialı sergileri kapsayan beş yıllık planıyla sanatın nabzını tutacak

Folkart Towers Sanat Galerisi hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yüksek ikinci kuleleri olan Folkart Towers, Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Galeriyi sanatseverlerle buluşturdu..

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi Folkart Towers'ta açıldı!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi, Avrupa'nın en önemli koleksiyonlarından biriyle İzmir’de açıldı. İzmir Folkart Towers’ta açılan sanat galerisinde, dünyanın önemli sanatçılarının eserleri sergilenecek...

Folkart Galeri, Folkart Towers'ın 18. katında açılıyor!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi, Avrupa'nın en önemli koleksiyonlarından biriyle İzmir'e merhaba diyor. Folkart Towers'ın 18. katında açılacak olan galeri, 800 metrekare büyüklüğüyle sanatseverleri büyüleyecek.

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Folkart Towers Çarşı'nın ziyaretçi sayısı arttı!

Folkart Towers, İzmir’in yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. 2011 yılı Nisan ayında inşaatına başlanan proje, 200 metre yüksekliğinde 46’şar katlı iki kuleden oluşuyor.

Folkart Towers'ta Ufuk Eczanesi açıldı!

Meslekte 35.yılını kutlayan Eczacı Ufuk Topçuoğlu'nun sahip olduğu Ufuk Eczanesi, Folkart Towers A Kule'de hizmet vermeye başladı. 300 metrekarelik alanda hizmet veren Ufuk Eczanesi'nin açılışına ilaç sektörünün seçkin isimleri katıldı.

Folkart Towers yılbaşı kutlaması Haberi

Folkart Towers yılbaşı kutlaması


Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamış olmasını muhteşem ışık, havai fişek gösterilerinin yanı sıra Folkart Towers ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak. 

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle ulusal ve uluslararası ödüllere sahip Folkart Yapı, 2014 yılında hizmete sunduğu 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri için La Vie Nouvelle'de özel bir yılbaşı kutlaması gerçekleştirecek. Gecede pop dünyasının güçlü sesi Sertap Erener ve Michael Jackson ile Whitney Houston'ın vokalistliğini yapmış efsanevi caz müzisyeni Miles Davis'in kızı ünlü sanatçı Della Miles konser verecek. 


3 gün önce başlayacak

İzmir'in en yüksek binaları olan Folkart Towers'ta kutlamalar, yeni yıldan 3 gün önce ışık gösterileri ile başlayacak. 2015'e adım atılacak yılbaşı gecesi saat 00.00'da Folkart Towers'ta Türkiye'nin bu...